ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ»


Καταδικάστηκε η τρομοκρατική επιχείρηση παρακολούθησης που έστησε η εργοδοσία

     Σήμερα στο Γ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης εκδικάστηκε η υπόθεση της παρακολούθησης και καταγραφής με βιντεοκάμερα της συνέλευσης εργαζομένων της επιχείρησης ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ στο ΕΚΘ.
    Το γεγονός συνέβη στις 26 Φεβρουαρίου του 2012, σε συνέλευση που κάλεσε το κλαδικό σωματείο Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, ώστε οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ να αντισταθούν και να αντιπαλέψουν στις μειώσεις μισθών, στην κατάργηση δικαιωμάτων, στην τρομοκρατία. Οι δράστες βιντεοσκοπούσαν την είσοδο του Ε.Κ.Θ. για να καταγράψουν ποιοι εργαζόμενοι συμμετείχαν στην συνέλευση και γενικά στην προσπάθεια ίδρυσης Επιχειρησιακού Σωματείου.
     Έχοντας πείρα από τις μεθόδους της εργοδοσίας, πιάσαμε στα «πράσα» τους δράστες και με μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα, επιδιώξαμε την τιμωρία των δραστών και της εργοδοσίας.
Μετά από πέντε χρόνια η δικαιοσύνη καταδίκασε τους εργοδότες ως ηθικούς αυτουργούς και τους δράστες.
    Όλοι οι εργαζόμενοι στην ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ , που χρόνια τώρα βιώσαμε την εργοδοτική τρομοκρατία, δουλεύαμε κάτω από απειλές και εκβιασμούς, νιώθουμε δικαιωμένοι γιατί τελικά δεν απέφυγαν τις συνέπειες των πράξεων τους.
    Όλοι εμείς που σήμερα αντιμετωπίζουμε όλα τα αντεργατικά μέτρα και τις περικοπές στις κοινωνικές παροχές που επιβάλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, αλλά και την εργοδοτική ασυδοσία της ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ που πήρε τη σκυτάλη από την ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, με τις κυβερνητικές ευλογίες της «δίκαιης ανάπτυξης».
Όλοι εμείς που διεκδικούμε τα οφειλόμενα ενός χρόνου και απαιτούμε την διασφάλιση των θέσεων εργασίας μας, νιώθουμε δικαιωμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου. Πήραμε ένα κουράγιο, πλάι στη δύναμη που μας δίνει το δίκιο του αγώνα μας. Συνεχίζουμε….
ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΈΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου