ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ


ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΟ Ε.Κ.Θ
    Το Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στις 30/01/2017 καταδίκασε τους πέντε κατηγορούμενους, ανάμεσά τους και τους δύο ιδιοκτήτες της επιχείρησης Αρβανιτίδη Γιώργο και Χαρίλαο Αρβανιτίδη, για την υπόθεση της παρακολούθησης των εργαζομένων που αποκαλύφθηκε στις 26/2/2012,
όταν άτομα κατέγραφαν με κάμερα έξω από το ΕΚΘ τους εργαζομένους που θα συμμετείχαν εκείνη τη μέρα στη συνέλευση που είχε καλέσει η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης για την οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων της επιχείρησης με τη δημιουργία επιχειρησιακού σωματείου.
    Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης χρόνια τώρα βιώνουν στο πετσί τους την τρομοκρατία και την επίθεση από την εργοδοσία που στοχεύει να υπερασπιστεί τα κέρδη της. Η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε και όταν η επιχείρηση άλλαξε χέρια και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
    Η καταδίκη αυτή αποτελεί δικαίωση για τους εργαζόμενους που δίνουν τόσο καιρό αγώνα μέσα από το σωματείο τους για τις θέσεις εργασίας και τα δεδουλευμένα τους. Αποτελεί όμως, και υπενθύμιση ότι χρειάζεται να περιφρουρούμε τον αγώνα μας και να είμαστε συσπειρωμένοι στο σωματείο μας, δρώντας σαν μια γροθιά, γιατί η εργοδοσία είτε με κανάκεμα είτε με ανοιχτή επίθεση θα κάνει τα πάντα για να μας λυγίσει, να αποσπάσει τη συναίνεση μας, να μας κρατάει με το κεφάλι κάτω.
                                                                     Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου