=====ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ--ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ---ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ---ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑ ΤΗΛ.-ΣΤΟ email - ΑΜΕΣΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ====----- ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ--ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ--ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΘ---ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ -ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ -ΕΚΑΒ----======->>>-ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ===> ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζόμενων της επιχείρησης «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ»
Το Δ.Σ. του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζόμενων στην επιχείρηση «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ»,
θα συμμετάσχει στη σύσκεψη στις 24/1 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά και να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη στήριξη τους στους 1.400 εργαζόμενους της επιχείρησης που εδώ και ένα χρόνο παραμένουν απλήρωτοι, σε επίσχεση εργασίας και συνεχίζουν τον αγώνα τους για την πληρωμή των δεδουλευμένων και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους.
Ο αγώνας τους παραδειγματίζει για την αποφασιστικότητα και την αντοχή του. Παρά τις δυσκολίες, την απληρωσιά, τα χρέη που αυτή δημιουργεί οι εργαζόμενοι κρατάνε ψηλά το κεφάλι. Δε συμβιβάζονται με τα ψίχουλα που τους πετάνε στο τραπέζι κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία, δεν ακούνε τις φωνές που τους λένε να «τα διπλώσουν». Παλεύουν, συσπειρωμένοι στο σωματείο τους, «ενάντια στις βάρβαρες πολιτικές που εξυπηρετούν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα» διεκδικώντας τα δικαιώματα τους.
Ο πολύμηνος αγώνας τους ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία, για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά είναι αγώνας όλων των εργαζόμενων, πολύτιμη παρακαταθήκη για τις επόμενες κινητοποιήσεις που θα έρθουν. Η στήριξη μας πρέπει να εκφραστεί με όλους τους τρόπους. Καλούμε τους συναδέλφους σε κάθε χώρο δουλειάς να οργανώσουν την αλληλεγγύη τους, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης που θα παραδοθούν την ημέρα της σύσκεψης στους εργαζόμενους.
Για οτιδήποτε σχετικό μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6979906522 και 6978896215.
Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων
Ενισχύουμε την ταξική αλληλεγγύη – δυναμώνουμε τον αγώνα 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου