ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

   Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. & Δημοτικών Επιχειρήσεων Ν. Θεσσαλονίκης, εκφράζει την συμπαράσταση και την ταξική αλληλεγγύη του, στον δίκαιο αγώνα που δίνουν εδώ και μήνες οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Καρυπίδης» (πρώην Αρβανιτίδης).
    Χαιρετίζουμε την ανυποχώρητη στάση στον αγώνα για τη διασφάλιση των δεδουλευμένων τους και για το δικαίωμά τους στην εργασία.
    Ο αγώνας τους αποτελεί παράδειγμα για τον προσανατολισμό και την αντοχή του, καθώς η πλειοψηφία των συναδέλφων δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς της εργοδοσίας, δεν υποχώρησε στις δυσκολίες, αλλά με μαχητικότητα και αλληλεγγύη συνεχίζει να δίνει τη μάχη.
    Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας, όπως και όλων των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς, για να δυναμώσουμε την κοινή αγωνιστική δράση και τον συντονισμό μέσα από τα Σωματεία μας, με ταξικό προσανατολισμό, για να εμποδίσουμε τις νέες επώδυνες ανατροπές, να διεκδικήσουμε την αναπλήρωση των απωλειών, την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
    Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις τις εργοδοσίας. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους της επιχείρησης "Καρυπίδη" για να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας, τα δικαιώματα και τα δεδουλευμένα τους. Ο σύλλογος θα βρίσκεται ενεργά δίπλα σε κάθε αγώνα.
    Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο στο οποίο καλεί το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων της εταιρείας, το Σάββατο 14-01-2017 στις 12μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ.
ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.
ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ,
ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ! 
1 σχόλιο:

 1. ΜΗΝ ΚΑΡΤΕΡΑΤΕ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ
  ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
  ΜΗΔ ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΛΥΓΑΕΙ ΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ
  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΕΙ!


  ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!
  ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή