ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΛΗ - ΣΤΙΣ 7μμ - ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ----ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ----ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΔΟΣΙΑ----ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ :Να μην εφαρμοστεί το νομοσχέδιο της ντροπής για τον περιορισμό των διαδηλώσεων------Κατάργηση των αντεργατικών διατάξεων των ΠΝΠ και όλων των αντεργατικών νόμων - Κανένας εργαζόμενος χωρίς αξιοπρεπές εισόδημα-----Καμία μείωση μισθού, απώλεια του εισοδήματος των εργαζομένων - Καμία απόλυση. Καμία δυσμενής μεταβολή των εργασιακών σχέσεων --Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας--- Ουσιαστική προστασία των ανέργων. Επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις - Πλήρη, επαρκή κι αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό του δημόσιου συστήματος Υγείας---- Να ανοίξουν όλες οι δημόσιες δομές υγείας που έκλεισαν τα προηγούμενα χρόνια---ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ - ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ--ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΛΗ - ΣΤΙΣ 7μμ - ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ----ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ------ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ-----========-

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

    Το σωματείο εργαζομένων στις επιχειρήσεις παράγωγης επισιτιστικών προϊόντων Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζει την συμπαράσταση και την ταξική αλληλεγγύη του, στον δίκαιο αγώνα που δίνουν εδώ και μήνες οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Καρυπίδης» (πρώην Αρβανιτίδης).
    Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας, όπως και όλων των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς, για να δυναμώσουμε την κοινή αγωνιστική δράση και τον συντονισμό μέσα από τα Σωματεία μας, με ταξικό προσανατολισμό, για να εμποδίσουμε τις νέες επώδυνες ανατροπές, να διεκδικήσουμε την αναπλήρωση των απωλειών, την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
    Ο αγώνας τους αποτελεί παράδειγμα για τον προσανατολισμό και την αντοχή του καθώς η πλειοψηφία των συναδέλφων δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς της εργοδοσίας, δεν υποχώρησε στις δυσκολίες, αλλά με μαχητικότητα και αλληλεγγύη συνεχίζει να δίνει τη μάχη.
    Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους της επιχείρησης "Καρυπίδη" για να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας, τα δικαιώματα και τα δεδουλευμένα τους.
Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο στο οποίο καλεί το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων της εταιρείας, το Σάββατο 14-01-2017 στις 12μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου