ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


                              ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ
     Η επιτροπή αγώνα εκφράζει την  συμπαράσταση και την ταξική αλληλεγγύη της στον δίκαιο αγώνα  που δίνουν εδώ και μήνες οι εργαζόμενοι της "ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ". 
    Χαιρετίζουμε την ανυποχώρητη  στάση τους στον αγώνα τους για τη  διασφάλιση των δεδουλευμένων τους και για το δικαίωμα τους  στην εργασία με δικαιώματα αγώνας τους αποτελεί παράδειγμα  για τον προσανατολισμό και την αντοχή του, καθώς  η  συντριπτική  πλειοψηφία των συναδέλφων δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς της εργοδοσίας, δεν υποχώρησε στις δυσκολίες, αλλά με μαχητικότητα και αλληλεγγύη συνεχίζει να δίνει τη μάχη. Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων μας.
    Η νίκη των εργαζόμενων της "ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ" θα είναι νίκη όλων μας. Η επιτροπή αγώνα θα συνεχίσει ενεργά να βρίσκεται στο πλευρό τους.
ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ  ΤΑΞΗΣ.
-ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ  ΓΥΡΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου