ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Π.Α.ΜΕ


                Η ζωή μας δεν συμβιβάζεται με μερική απασχόληση και μισθούς ψίχουλα
Τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν χθες και αφορούν την κατάσταση των εργαζομένων στη χώρα μας, αποτυπώνει την ανάγκη να υιοθετηθούν πλατιά από περισσότερες συνδικαλιστικές οργανώσεις και εργαζόμενους, τα αιτήματα και η πρόταση νόμου που κατατέθηκε τον Οκτώβρη στη Βουλή, από 540 συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Η ζωή μας δεν μπορεί να καθορίζεται από τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και της ΕΕ, δεν συμβιβάζεται με τις συμβάσεις μερικής απασχόλησης και της εκ περιτροπής εργασίας που σταθερά πληθαίνουν και αποκτούν τους τελευταίους μήνες την κυρίαρχη μορφή εργασιακών σχέσεων. Δεν μπορεί να συμβιβαστεί η ζωή μας με τα ψίχουλα, με τους μισθούς των 100 ως 500 ευρώ που αμείβονται εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι.
Αποδεικνύεται στην πράξη ο ταξικός χαρακτήρας των μέτρων των μνημονίων, τα οποία ήταν οι αξιώσεις των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, της μεγαλοεργοδοσίας κάθε κλάδου. Ο άθλιος κατώτερος νομοθετημένος μισθός του 2012 έφτασε το 2017 να είναι το ταβάνι για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους.
Η κοινή δράση για τα καυτά και άμεσα ζητήματα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, για την κάλυψη των απωλειών σε μισθούς συντάξεις, κοινωνικές παροχές, για την κατάργηση των αντεργατικών νόμων απέναντι στη διαρκή επίθεση που δεχόμαστε από την κυβέρνηση, το κεφάλαιο και το πολιτικό του προσωπικό του και κυρίως η σύγκρουση στους κλάδους και στους χώρους δουλειάς με τις εργοδοτικές αξιώσεις, είναι ο δρόμος και η διέξοδος για να μη συμβιβαστούμε με τη μίζερη ζωή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου