ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Το Συνδικάτο των εργαζομένων στον Επισιτισμό - Τουρισμό Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής χαιρετίζει την ανυποχώρητη στάση των εργαζομένων στα supermarket «Καρυπίδης» (πρώην Αρβανιτίδης) που εδώ και μήνες παλεύουν για τα δεδουλευμένα τους, για το δικαίωμά τους στην εργασία.

Παρά τις πιέσεις από την εργοδοσία και τις προβοκατόρικες κινήσεις από μεριάς της, παρά τις ψευδεπίγραφες δηλώσεις των κυβερνώντων για δήθεν διάθεση για λύση στο πρόβλημά τους, οι εργαζόμενοι βρίσκονται εκεί, σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να βρουν το δίκιο τους, μέρα με τη μέρα καινούριος κόσμος από τους εργαζομένους στην επιχείρηση μπαίνει στον καθημερινό τους αγώνα.
Με τον ανυποχώρητο αγώνα τους μέσα από το Σωματείο τους έδειξαν σε όλους τους εργαζόμενους ότι ένας τέτοιου είδους αγώνας είναι που φέρνει αποτελέσματα, που βάζουν στο στόχαστρο η εργοδοσία και οι κυβερνήσεις τους, που τον φοβούνται όλοι αυτοί που σήμερα καρπώνονται τον πλούτο που εμείς παράγουμε. Το παράδειγμά τους φωτίζει το δρόμο που πρέπει να πάρουμε όλοι οι εργαζόμενοι για να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει, με μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, με Συλλογικές Συμβάσεις στο ύψος των αναγκών μας, με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα, με δικαίωμα στην Υγεία και την περίθαλψη.
Μαζί με τους εργαζόμενους από άλλους χώρους δουλειάς με παρόμοια προβλήματα (π.χ. τον αγώνα των εργαζομένων στο «Athens Ledra») αποδεικνύουν ότι ο οργανωμένος αγώνας μέσα από τα Σωματεία μας, με ταξικό προσανατολισμό, χτυπώντας την ουσία του προβλήματος και όχι με τουφεκιές στον αέρα, ούτε περιμένοντας κάποιον μεσσία να δώσει λύση στο πρόβλημά τους είναι που μπορεί να μας βγάλει σήμερα από τη μιζέρια και τη μοιρολατρία, να δώσει οριστική λύση στην άθλια ζωή που ζούμε σήμερα.
Δηλώνουμε έμπρακτα την ταξική μας αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζομένων στα supermarket «Καρυπίδης». Δηλώνουμε ότι δεν είναι μόνοι τους σε όλη αυτή τη διαδικασία, έχουν στο πλευρό τους εμάς, που σήμερα παλεύουμε για τη ζωή μας, για τα δικαιώματά μας, για να μην μας γυρίσουν 100 χρόνια πίσω. Έχουν στο πλευρό τους όλους εμάς που σήμερα παράγουμε τον όλο τον πλούτο και τον καρπώνονται μια χούφτα κηφήνες.
ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ, ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!


http://emporoupallilos.blogspot.gr/2017/01/blog-post_63.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου