ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ

    Με πορεία στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση που πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Γενάρη οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Καρυπίδης» (πρώην «Αρβανιτίδης»), συνεχίζοντας τον αγώνα τους για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των εργασιακών τους δικαιωμάτων.
    Οι εργαζόμενοι, έχοντας στο πλευρό τους πλήθος σωματείων που συμμετείχαν εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, φωνάζοντας συνθήματα όπως:«Καρυπίδη φτάνει τα κέρδη σου να αυξάνεις, οι εργάτες σου πεινάνε το δίκιο τους ζητάνε», έφτασαν στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης με πορεία που ξεκίνησε νωρίτερα από το Άγαλμα του Βενιζέλου. Παράλληλα διατράνωσαν την αποφασιστικότητα τους να κλιμακώσουν τον αγώνα τους το επόμενο διάστημα.
«Οι εργαζόμενοι της «Καρυπίδης» δεν είναι μόνοι τους στον αγώνα που δίνουν, καθώς στο πλευρό τους έχουν τα ταξικά σωματεία» σημείωσε ο Κυριάκος Τσιαούσης, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας.
    Νωρίτερα στη συγκέντρωση στο Άγαλμα του Βενιζέλου,  χαιρετισμούς απηύθυναν ο Ηλίας Τζιώνας, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη «Καρφούρ - Μαρινόπουλος, Ντία» Βορείου Ελλάδος και εκ μέρους της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ η Γαρυφαλλιά Καλαμαρά, πρόεδρος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης.
     Στη συγκέντρωση μίλησε επίσης, η Νόπη Μουστακίδου, πρόεδρος του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην επιχείρηση «Καρυπίδης»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου