ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧ. ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ

  Όλοι στη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 15/1 5.30μμ στο ΕΚΘ 

Η παρέμβαση του Σωματείου στο δικαστήριο στην αίτηση εξυγίανσης-μεταβίβασης της Εταιρείας
Το Σωματείο Β. Ελλάδας έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων, παρέστη στις 19/10 στο δικαστήριο όπου συζητήθηκε η υπόθεση της Μαρινόπουλος Α.Ε. Στα πλαίσια της διαδικασίας κατέθεσε έγγραφο ("κύρια παρέμβαση", είναι ο σχετικός νομικός όρος) με το οποίο ζήτησε την πλήρη διασφάλιση των συμφερόντων μας (καμία απόλυση, καμία δυσμενής μεταβολή όρων εργασίας κ.α.) κατά τη μετάβαση στη νέα εταιρεία.

Για το σκοπό αυτό δημοσιεύουμε απόσπασμα του πρακτικού συνεδρίασης του Δ.Σ. του Σωματείου, με το οποίο εξουσιοδοτήθηκε η νομική σύμβουλος του Σωματείου, δικηγόρος Αθηνών κ. Χαρίκλεια Μαρκατσέλη ώστε να ασκήσει κύρια παρέμβαση στο δικαστήριο όπου συζητήθηκε η Αίτηση Εξυγίανσης-Μεταβίβασης της Εταιρείας την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016.


Σε κάθε περίπτωση, οι εργαζόμενοι και το Σωματείο δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Άσχετα με την όποια νομική μορφή της νέας Εταιρείας και το όνομα του μελλοντικού εργοδότη, σταθέρη πυξίδα παραμένουν οι ανάγκες και τα συμφέροντά μας, που θα προασπίσουμε με κάθε μέσο αν επιχειρηθεί να πληγούν με οποιονδήποτε τρόπο.

Συνεχίζουμε με ενοτητά και αλληλεγγύη μεταξύ μας σε καταστήματα, αποθήκες, γραφεία κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου