ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

    Το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Υπαλλήλων Υποδηματοποιίας Δέρματος Ιματισμού και Κλωστουφαντουργίας Κεντρικής Μακεδονίας απευθύνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς και εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους του Καρυπίδη , για τον πολύμηνο δίκαιο αγώνα που δίνουν.    
    Αγώνα που έχει τον ίδιο στόχο με τον αγώνα των εργαζομένων του κλάδου μας. Και πηγάζει από την ίδια πηγή που δεν είναι άλλη από την προσπάθεια βιομηχάνων εργοδοτών, επιχειρηματικών ομίλων, κυβέρνησης, ΕΕ, να διασφαλίσουν και να περισώσουν τα δικά τους κέρδη γι αυτό αφήνουν απλήρωτους τους εργαζόμενους, γι αυτό μας πετάνε στο δρόμο, γι αυτό κλείνουν επιχειρήσεις και εργοστάσια.. και είναι αυτοί και η πολιτική που ακολουθούνε που κλείνουν τα εργοστάσια και όχι οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους για τα αυτονόητα.
    Είναι οι ίδιοι που έκλεισαν τα εργοστάσια του Ιματισμού μεταφέροντας την παραγωγή τους στο εξωτερικό όπου θα μπορούσαν να βρούν ακόμα φθηνότερα χέρια.
    Μία είναι η απάντηση: ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΞΙΚΟΣ, ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ εργαζομένων από επιχείρηση σε επιχείρηση , από κλάδο σε κλάδο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου