ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΚΑΙΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ


Δίκαιος αγώνας επιβίωσης για τους αγρότες
    Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της στον αγώνα που συνεχίζουν οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησαν πριν μερικούς μήνες.
    Έχουμε κοινό εχθρό. Είναι η ΕΕ, τα μονοπώλια και οι κυβερνήσεις τους. Πέφτουν πάνω στους μικρούς για να τους ξεκληρίσουν και για να γιγαντωθούν οι μεγάλοι.
    Μία χώρα σαν την Ελλάδα θα μπορούσε να εξασφαλίσει σε όλο τον πληθυσμό της αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, και αντίθετα έχουμε οικογένειες να πεινάνε, παιδιά να υποσιτίζονται και μικρούς αυτοαπασχολούμενους να οδηγούνται στην εξαθλίωση, εξαιτίας των μέτρων των μνημονίων και της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), σαν αποτέλεσμα της πάγιας επιδίωξης του μεγάλου κεφαλαίου να περάσει η γη στα χέρια λίγων.
    Υπάρχει πλέον η εμπειρία να μην αφήσουμε τις συκοφαντίες και τον κοινωνικό αυτοματισμό να επηρεάσουν τις μεγάλες κινητοποιήσεις, τις διεκδικήσεις και τον αγώνα που κάνουν οι αγρότες.
Να στήσουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μπλόκο απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική.
Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Παρασκευή 3 Φλεβάρη στις 18.00 στο μπλόκο των αγροτών στα Μάλγαρα.
Το Δ.Σ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου