ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΣΕΤΕΠΕ Κινητοποίηση στο ΥΜΑΘ για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Κινητοποίηση στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης Πιερίας Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ),
διεκδικώντας άμεσα μέτρα προστασίας της ζωής των εργαζομένων και να μην μπουν σε καραντίνα τα εργατικά δικαιώματα των εργαζομένων του κλάδου.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον Θοδωρή Καράογλου, υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης, στον οποίο έθεσαν το πλαίσιο των αιτημάτων τους. Από την πλευρά του υφυπουργός αν και φραστικά συμφώνησε με τις εκτιμήσεις των εργαζομένων και αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων τους εντούτοις δεν έδωσε καμία δέσμευση για την επίλυσή τους. Στον αντίποδα οι εργαζόμενοι διεμήνυσαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους με πρώτο σταθμό την φετινή Εργατική Πρωτομαγιά.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης οι εργαζόμενοι έκαψαν συμβολικά τη «μαύρη βίβλο» της εργοδοσίας στην πανδημία, ενώ ο σε δηλώσεις του ο Κυριάκος Τσιαούσης, πρόεδρος του ΣΕΤΕΠΕ,  μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι από τη σημερινή συνάντηση επιβεβαιώθηκε ότι για τους εργαζόμενους τα χειρότερα είναι μπροστά. Παράλληλα κάλεσε σε συνέχιση και κλιμάκωση της δράσης με σταθμό την Εργατική Πρωτομαγιά.
902.gr

ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ --
https://setepethess.webnode.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου