ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης:Πρόγραμμα εξορμήσεων, συμβολικών κινητοποιήσεων



                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                          14/04/2020


Κορυφώνεται αύριο, στις 15/4, η μεγάλη παρέμβαση που άνοιξε η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης, για την ημέρα πανελλαδικής δράσης για τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ.
Η πρωτοβουλία των εργατικών σωματείων στον κλάδο του Εμπορίου αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες εργαζομένους που ήδη συζητούν με ποιον τρόπο

θα ακουστούν τα αιτήματά τους, πως καλύτερα θα φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους το κάλεσμα του σωματείου για οργάνωση, για να προστατευτούν η υγεία και τα δικαιώματα των εργαζόμενων στον κλάδο.
Στην μάχη έχουν μπει και δεκάδες φορείς, εργατικά σωματεία, σύλλογοι, που δήλωσαν στήριξη στον αγώνα μας.
Τηρώντας όλα τα μέσα προστασίας, εξασφαλίζοντας πρώτα από όλα τις οδηγίες των γιατρών και επιστημόνων, οργανώνουμε τη συνέχεια της δράσης μας.
Ήδη έχει καταρτιστεί πρόγραμμα εξορμήσεων, συμβολικών κινητοποιήσεων, για αύριο, Τετάρτη, ώστε η ανακοίνωση και η αφίσα μας, να φτάσει και στο τελευταίο σούπερ μάρκετ του Νομού. Σε αυτά τα πλαίσια, ενημερώνουμε πως οι συμβολικές κινητοποιήσεις στις οποίες θα γίνουν και δηλώσεις από εκπροσώπους του σωματείου μας είναι:
•    Αποθήκη LIDL, ΒΙΠΕ ΣΙΝΔΟΥ, στις 7:30
•    ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στις 9:00
•    Grand ΜΑΣΟΥΤΗΣ, Αερογέφυρα Σταυρούπολης, στις 12:00
•    ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Περιφ. Οδός Νέα Ευκαρπίας - Θεσ/νίκης, Ευκαρπία στις 12:30

                                        15  ΑΠΡΙΛΗ 
          ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ SUPERMARKET

                              ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ
             ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ


ΤΟ Δ.Σ.



Η ανακοίνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου