-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΠΑΜΕ:Τα σχέδια του ΣΕΒ να μείνουν στα χαρτιά!

«Με το δελτίο του της Τετάρτης, 15 Απριλίου, ο ΣΕΒ δίνει "ραβασάκι" στην κυβέρνηση για τα νέα μέτρα που επιθυμεί το επόμενο διάστημα. Σημειώνοντας ότι τα προηγούμενα δωράκια με τις ΠΝΠ και όχι μόνο (πάγωμα ασφαλιστικών εισφορών, φοροαπαλλαγές, μειώσεις μισθών, μη καταβολή μισθοδοσίας,
μείωση ενοικίων για επιχειρήσεις, επιβολή εκ περιτροπής εργασίας κ.α.) δεν είναι αρκετά, ο ΣΕΒ απαιτεί "ρηξικέλευθες πολιτικές" για την "επανεκκίνηση της οικονομίας".
Ζητά άμεσα ακόμη περισσότερο ζεστό χρήμα για τις επιχειρήσεις εκβιάζοντας περί "προστασίας της απασχόλησης", όταν η εργοδοσία έχει ήδη προχωρήσει σε δεκάδες χιλιάδες απολύσεις μέσα στον Μάρτη. Ταυτόχρονα και ενώ το δημόσιο σύστημα Υγείας είναι η πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στην πανδημία, ο ΣΕΒ απαιτεί "συνέχιση και επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και των αποκρατικοποιήσεων… εντός του 2020".
Το σύνολο των απαιτήσεων του ΣΕΒ επιβεβαιώνει ότι εργοδοσία και κυβέρνηση, με τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, αξιοποιούν ακόμη και την πανδημία για να διασφαλίσουν την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Δεν τους φτάνουν όσα πήραν, αλλά απαιτούν νέες επιδοτήσεις, νέα δώρα. Επιδιώκουν να φορτώσουν τον λογαριασμό στους εργαζόμενους, με νέα βάρη, αντεργατικά μέτρα, ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, ξεπούλημα των δημόσιων υπηρεσιών.
Τα σχέδια του ΣΕΒ να μείνουν στα χαρτιά!
Τώρα να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου