ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

28 Απριλίου-Μέρα δράσης στους χώρους δουλειάς(ΦΩΤΟ)

28 Απριλίου "Μέρα δράσης στους χώρους δουλειάς” που διοργανώνουν εκατοντάδες σωματεία και συνδικάτα σε όλη την χώρα για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων και του λαού.

Στις 7 Απριλίου ακούστηκε δυνατά η φωνή των γιατρών και υγειονομικών, που με τη στήριξη και αλληλεγγύη σωματείων και φορέων, διεκδίκησαν και συνεχίζουν να διεκδικούν τα δίκαια αιτήματά τους για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για επίταξη ιδιωτικών δομών Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, για επάρκεια των Νοσοκομείων σε εξοπλισμό και υλικά, για ένα σύστημα Υγείας που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.
Στις 15 Απριλίου ακούστηκαν πανελλαδικά, δυνατά τα δίκαια αιτήματα των χιλιάδων εργαζομένων στα super market. Των συναδέλφων μας που μέσα σε αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, δουλεύουν χωρίς ανάσα, με ωράρια λάστιχο, με ελλιπή μέτρα προστασίας και βρισκόμενοι πλήρως εκτιθέμενοι στον ιό, με 3μηνες-4μηνες συμβάσεις, με την εργοδοτική τρομοκρατία πάνω από το κεφάλι τους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ

ΦΩΤΟ  ΕΔΩ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου