-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥ «ΚΑΡΥΠΙΔΗ»: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ


Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους
 μέχρι και σήμερα Σάββατο 30 Απρίλη
     Mε τετράωρες κυλιόμενες στάσεις εργασίας σε όλες τις βάρδιες έως και σήμερα Σάββατο 30 Απρίλη συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Καρυπίδης» (πρώην Αρβανιτίδης), ενώ στην συνέχεια θα αποφασίσουν τις μορφές πάλης με τις οποίες θα κλιμακώσουν μετά το Πάσχα.
    Οι εργαζόμενοι διεκδικούν: Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλονται (Δεκέμβρης, Γενάρης, Φλεβάρης, Μάρτης και επίδομα αδείας). Διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας. Πλήρη ενημέρωση για την πορεία της εταιρείας και το μέλλον των εργαζομένων.
Στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή βρίσκονται το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ.

 http://emporoupallilos.blogspot.gr/2016/04/blog-post_28.html

5 σχόλια:

 1. Αυτός ο αγώνας σας πρέπει να είναι η αρχή, χρειάζεται ολομέτωπος αγώνας και όχι μόνο για τα δεδουλευμένα, αλλά και για το ασφαλιστικό και το φορολογικό για όλα τα μέτρα που θέλει να πέραση κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΔΝΤ, μέτρα που πλήττουν όλους μας.
  Όλοι στην 24ωρη απεργία 8 Μάη
  Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ώρα 10,30 στο Άγαλμα Βενιζέλου.
  http://emporoupallilos.blogspot.gr/2016/04/1-mah.html
  http://emporoupallilos.blogspot.gr/2016/04/1.html

  ΔΣΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι φταίει για το κλείσιμο των επιχειρήσεων;
  Το τελευταίο διάστημα ακούγεται όλο και περισσότερο σαν επιχείρημα πως για το κλείσιμο, την πτώχευση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μια σειρά από μεγάλες καπιταλιστικές επιχειρήσεις ευθύνονται η περίφημη«έλλειψη ρευστότητας στην αγορά» και η αδυναμία των επιχειρήσεων να δανειστούν απ' τις τράπεζες….
  ….Στην πραγματικότητα, η καπιταλιστική κρίση δεν σημαίνει «έλλειψη ρευστότητας», αλλά το αντίστροφο. Η κρίση ξεσπάει διότι οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις έχουν συσσωρεύσει τόσα πολλά κέρδη και δεν μπορεί να τα επενδύσουν κερδοφόρα περισσότερο. Πρόκειται για κρίση υπερσυσσώρευσης κεφαλαίου.

  Όλο το άρθρο
  http://nikarast.blogspot.gr/2016/05/blog-post_2.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=30/4/2016&id=16198&pageNo=11

   Διαγραφή
 3. Χρειάζεται συνολική σύγκρουση με την αντιλαϊκή επίθεση.

  ....Οσο κερδίζει έδαφος αυτή η πρόταση, θα μπορούμε και να βάζουμε εμπόδια στα αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικούμε βελτίωση της ζωής μας. Εχει αποκτηθεί αρκετή πείρα. Ομως, ο λαός δεν έχει αξιοποιήσει ακόμα την πραγματική του δύναμη.
  Αυτήν τη δύναμη μπορούμε και πρέπει πλέον να δοκιμάσουμε!
  http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=30/4/2016&id=16198&pageNo=3

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το σχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό χτυπά το σύνολο των ασφαλισμένων στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα, αλλάζοντας προς το χειρότερο το ύψος των συντάξεων, την ηλικία συνταξιοδότησης, τις παροχές και άλλα. Σε προηγούμενα φύλλα, ο «Ριζοσπάστης» παρουσίασε αναλυτικά τις ανατροπές που επέρχονται από την εφαρμογή του νομοσχεδίου για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, τους ΕΒΕ, τους αγρότες, καθώς και τους μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες.
  http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=30/4/2016&id=16198&pageNo=14

  ΑπάντησηΔιαγραφή