-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ


ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΟ Ε.Κ.Θ
    Το Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στις 30/01/2017 καταδίκασε τους πέντε κατηγορούμενους, ανάμεσά τους και τους δύο ιδιοκτήτες της επιχείρησης Αρβανιτίδη Γιώργο και Χαρίλαο Αρβανιτίδη, για την υπόθεση της παρακολούθησης των εργαζομένων που αποκαλύφθηκε στις 26/2/2012,
όταν άτομα κατέγραφαν με κάμερα έξω από το ΕΚΘ τους εργαζομένους που θα συμμετείχαν εκείνη τη μέρα στη συνέλευση που είχε καλέσει η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης για την οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων της επιχείρησης με τη δημιουργία επιχειρησιακού σωματείου.
    Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης χρόνια τώρα βιώνουν στο πετσί τους την τρομοκρατία και την επίθεση από την εργοδοσία που στοχεύει να υπερασπιστεί τα κέρδη της. Η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε και όταν η επιχείρηση άλλαξε χέρια και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
    Η καταδίκη αυτή αποτελεί δικαίωση για τους εργαζόμενους που δίνουν τόσο καιρό αγώνα μέσα από το σωματείο τους για τις θέσεις εργασίας και τα δεδουλευμένα τους. Αποτελεί όμως, και υπενθύμιση ότι χρειάζεται να περιφρουρούμε τον αγώνα μας και να είμαστε συσπειρωμένοι στο σωματείο μας, δρώντας σαν μια γροθιά, γιατί η εργοδοσία είτε με κανάκεμα είτε με ανοιχτή επίθεση θα κάνει τα πάντα για να μας λυγίσει, να αποσπάσει τη συναίνεση μας, να μας κρατάει με το κεφάλι κάτω.
                                                                     Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου