-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ»


Καταδικάστηκε η τρομοκρατική επιχείρηση παρακολούθησης που έστησε η εργοδοσία

     Σήμερα στο Γ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης εκδικάστηκε η υπόθεση της παρακολούθησης και καταγραφής με βιντεοκάμερα της συνέλευσης εργαζομένων της επιχείρησης ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ στο ΕΚΘ.
    Το γεγονός συνέβη στις 26 Φεβρουαρίου του 2012, σε συνέλευση που κάλεσε το κλαδικό σωματείο Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, ώστε οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ να αντισταθούν και να αντιπαλέψουν στις μειώσεις μισθών, στην κατάργηση δικαιωμάτων, στην τρομοκρατία. Οι δράστες βιντεοσκοπούσαν την είσοδο του Ε.Κ.Θ. για να καταγράψουν ποιοι εργαζόμενοι συμμετείχαν στην συνέλευση και γενικά στην προσπάθεια ίδρυσης Επιχειρησιακού Σωματείου.
     Έχοντας πείρα από τις μεθόδους της εργοδοσίας, πιάσαμε στα «πράσα» τους δράστες και με μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα, επιδιώξαμε την τιμωρία των δραστών και της εργοδοσίας.
Μετά από πέντε χρόνια η δικαιοσύνη καταδίκασε τους εργοδότες ως ηθικούς αυτουργούς και τους δράστες.
    Όλοι οι εργαζόμενοι στην ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ , που χρόνια τώρα βιώσαμε την εργοδοτική τρομοκρατία, δουλεύαμε κάτω από απειλές και εκβιασμούς, νιώθουμε δικαιωμένοι γιατί τελικά δεν απέφυγαν τις συνέπειες των πράξεων τους.
    Όλοι εμείς που σήμερα αντιμετωπίζουμε όλα τα αντεργατικά μέτρα και τις περικοπές στις κοινωνικές παροχές που επιβάλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, αλλά και την εργοδοτική ασυδοσία της ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ που πήρε τη σκυτάλη από την ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, με τις κυβερνητικές ευλογίες της «δίκαιης ανάπτυξης».
Όλοι εμείς που διεκδικούμε τα οφειλόμενα ενός χρόνου και απαιτούμε την διασφάλιση των θέσεων εργασίας μας, νιώθουμε δικαιωμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου. Πήραμε ένα κουράγιο, πλάι στη δύναμη που μας δίνει το δίκιο του αγώνα μας. Συνεχίζουμε….
ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΈΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου