ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.»


Συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν σε αποψινή σύσκεψη

    Με μαζική συμμετοχή των απλήρωτων εργαζομένων της επιχείρησης «Καρυπίδης» (πρώην Αρβανιτίδης) και εκπροσώπων ταξικών σωματείων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η σύσκεψη που οργάνωσε το Πανελλαδικό Σωματείων των εργαζομένων στην επιχείρηση.
    Στόχος να δυναμώσει η αλληλεγγύη μεταξύ των σωματείων και να προχωρήσει ο συντονισμός στην οργάνωση του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, για τη διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και είναι κοινά σχεδόν για κάθε εργατική - λαϊκή οικογένεια.
    Στη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίσθηκε κλιμάκωση του αγώνα με μια σειρά δράσεις με την αμέσως επόμενη να έχει οριστεί για την Πέμπτη 26 Γενάρη, στις 11 το πρωί, έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης όπου βρίσκεται το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, για να καταθέσουν το υπόμνημα με τις διεκδικήσεις τους.
    Στο μεταξύ δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση απόφαση για την χορήγηση του έκτακτου οικονομικού βοηθήματος ύψους 1.000 ευρώ που διεκδικούν αγωνιστικά εδώ και μήνες οι εργαζόμενοι ως ελάχιστο μέτρο στήριξης των οικογενειών τους καθώς είναι απλήρωτοι εδώ και ένα χρόνο και στην πλειοψηφία τους βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.
    Οι εργαζόμενοι παράλληλα με τον αγώνα τους για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, διεκδικούν και μέτρα προστασίας των οικογενειών τους. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποίησαν κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις σε ΔΕΗ, ΟΑΣΘ, ΕΥΑΘ, ΟΑΕΔ, έχοντας συμπαραστάτες στο πλευρό τους τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου