-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.»


Απαίτησαν να παγώσουν οι λογαριασμοί της ΕΥΑΘ

    Δυναμική κινητοποίηση στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ), πραγματοποίησαν  το μεσημέρι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Καρυπίδης» (πρώην «Αρβανιτίδης»), που είναι απλήρωτοι επί ένα χρόνο, συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις τους σε κοινωφελείς οργανισμούς, για τη διεκδίκηση μέτρων προστασίας των οικογενειών τους.
    Οι εργαζόμενοι, συσπειρωμένοι στο Πανελλαδικό Σωματείο τους, απαίτησαν να παγώσουν οι λογαριασμοί της ΕΥΑΘ και να μην γίνει καμία διακοπή νερού σε σπίτι απλήρωτων και ανέργων. Ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ, Γ. Κρεστενίτης, δεσμεύτηκε ότι δεν θα γίνει καμία διακοπή της υδροδότησης αλλά και ότι θα εξετάσει τη δυνατότητα παγώματος των χρεών, ή μακροχρόνιου διακανονισμού για όσους έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν σε αυτή την επιλογή.
    Οι εργαζόμενοι, παράλληλα, συνεχίζουν τον αγώνα τους για πληρωμή των δεδουλευμένων τους, τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των εργασιακών τους δικαιωμάτων και ταυτόχρονα οργανώνουν την αλληλεγγύη.
    Στο πλαίσιο αυτό, αύριο, Τρίτη 24 Γενάρη, το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Καρυπίδης» (πρώην «Αρβανιτίδης») και η Επιτροπή Αλληλεγγύης των εργαζόμενων καλούν τα ΔΣ των σωματείων, τα μέλη τους, Επιτροπές Αγώνα, Επιτροπές Ανέργων, Λαϊκές Επιτροπές σε σύσκεψη στις 6 μ.μ, στο ΕΚΘ.
    Στόχος της σύσκεψης είναι να ανταλλάξουν πείρα από τον αγώνα τους, να προβάλουν τα συμπεράσματα που έχουν αναδειχθεί, να εδραιώσουν την αλληλεγγύη που εκφράστηκε και να συζητήσουν για τη συνέχιση του αγώνα για τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων.
    Στο κάλεσμά του προς τα σωματεία και τους άλλους φορείς, σημειώνει: «η παρουσία σας θα είναι καταλυτική όχι μόνο για το δικό μας αγώνα, αλλά και για την ισχυροποίηση του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος απέναντι στις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές που υπηρετούν μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου