ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζόμενων της επιχείρησης «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ»
Το Δ.Σ. του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζόμενων στην επιχείρηση «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ»,
θα συμμετάσχει στη σύσκεψη στις 24/1 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά και να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη στήριξη τους στους 1.400 εργαζόμενους της επιχείρησης που εδώ και ένα χρόνο παραμένουν απλήρωτοι, σε επίσχεση εργασίας και συνεχίζουν τον αγώνα τους για την πληρωμή των δεδουλευμένων και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους.
Ο αγώνας τους παραδειγματίζει για την αποφασιστικότητα και την αντοχή του. Παρά τις δυσκολίες, την απληρωσιά, τα χρέη που αυτή δημιουργεί οι εργαζόμενοι κρατάνε ψηλά το κεφάλι. Δε συμβιβάζονται με τα ψίχουλα που τους πετάνε στο τραπέζι κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία, δεν ακούνε τις φωνές που τους λένε να «τα διπλώσουν». Παλεύουν, συσπειρωμένοι στο σωματείο τους, «ενάντια στις βάρβαρες πολιτικές που εξυπηρετούν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα» διεκδικώντας τα δικαιώματα τους.
Ο πολύμηνος αγώνας τους ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία, για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά είναι αγώνας όλων των εργαζόμενων, πολύτιμη παρακαταθήκη για τις επόμενες κινητοποιήσεις που θα έρθουν. Η στήριξη μας πρέπει να εκφραστεί με όλους τους τρόπους. Καλούμε τους συναδέλφους σε κάθε χώρο δουλειάς να οργανώσουν την αλληλεγγύη τους, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης που θα παραδοθούν την ημέρα της σύσκεψης στους εργαζόμενους.
Για οτιδήποτε σχετικό μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6979906522 και 6978896215.
Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων
Ενισχύουμε την ταξική αλληλεγγύη – δυναμώνουμε τον αγώνα 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου