-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.»


        Συνεχίζουν τον πολύμορφο αγώνα τους κόντρα στο κλίμα τρομοκράτησής τους

Ενωμένοι και συσπειρωμένοι στο πανελλαδικό Σωματείο τους και παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να τους τρομοκρατήσει, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Καρυπίδης» (πρώην «Αρβανιτίδης») συνεχίζουν τον αγώνα τους για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους, τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των εργασιακών τους δικαιωμάτων αλλά και τον αγώνα για μέτρα προστασίας των οικογενειών τους.

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεών τους σε κοινωφελής οργανισμούς και κρατικούς φορείς, σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν κινητοποίηση στα γραφεία του ΟΑΣΘ, απαιτώντας διαγραφή των προστίμων και δωρεάν μεταφορά για τους ίδιους, αλλά και για κάθε άνεργο και απλήρωτο εργαζόμενο. Η διοίκηση του ΟΑΣΘ, όπως και η περιφερειακή διεύθυνση της ΔΕΗ όπου πραγματοποίησαν παρέμβαση την Τετάρτη 18 Γενάρη, παρέπεμψε σε πολιτική λύση του ζητήματος από την κυβέρνηση.
Και σήμερα, στον ΟΑΣΘ όπως και στη ΔΕΗ, η κυβέρνηση έστειλε τις δυνάμεις καταστολής να «συνοδεύσουν» τους εργαζόμενους στις κινητοποιήσεις τους
Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης και το Πανελλαδικό Σωματείο των εργαζομένων στην επιχείρηση «Καρυπίδης» καταγγέλλουν την κυβέρνηση που στην προσπάθεια της να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, έστειλε τα ΜΑΤ και έδειξε για ακόμα μια φορά το πρόσωπό της. «Είτε "αριστερή" είτε "δεξιά", κάθε κυβέρνηση που υπηρετεί αυτό το σύστημα, χρησιμοποιεί το καρότο και το μαστίγιο για να έχει τους εργαζόμενους με σκυμμένο το κεφάλι. Και, όταν δεν καταφέρνει να τους έχει υποταγμένους, χρησιμοποιεί την καταστολή», σημειώνουν.

Επόμενες δράσεις

Κόντρα σ' αυτό το κλίμα τρομοκρατίας, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν πολύμορφα τον αγώνα τους.
Τη Δευτέρα 23 Γενάρη, στη 1 μ.μ. θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση στην ΕΥΑΘ.
Την επόμενη μέρα, Τρίτη 24 Γενάρη, το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων «Καρυπίδης» και η Επιτροπή Αλληλεγγύης των εργαζόμενων, καλούν τα ΔΣ των σωματείων, τα μέλη τους, Επιτροπές Αγώνα, Επιτροπές Ανέργων, Λαϊκές Επιτροπές, σε σύσκεψη στις 6 μ.μ., στο ΕΚΘ. Στόχος της σύσκεψης είναι να επικοινωνήσουν την πείρα από τον αγώνα τους, να προβάλουν τα συμπεράσματα που έχουν αναδειχθεί, να εδραιώσουν την αλληλεγγύη που εκφράστηκε και να συζητήσουν για την συνέχιση του αγώνα για τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων.
Στο κάλεσμά του προς τα σωματεία και τους άλλους φορείς, σημειώνει: «η παρουσία σας θα είναι καταλυτική όχι μόνο για το δικό μας αγώνα, αλλά και για την ισχυροποίηση του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος απέναντι στις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές που υπηρετούν μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου