-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧ. ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ

  Όλοι στη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 15/1 5.30μμ στο ΕΚΘ 

Η παρέμβαση του Σωματείου στο δικαστήριο στην αίτηση εξυγίανσης-μεταβίβασης της Εταιρείας
Το Σωματείο Β. Ελλάδας έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων, παρέστη στις 19/10 στο δικαστήριο όπου συζητήθηκε η υπόθεση της Μαρινόπουλος Α.Ε. Στα πλαίσια της διαδικασίας κατέθεσε έγγραφο ("κύρια παρέμβαση", είναι ο σχετικός νομικός όρος) με το οποίο ζήτησε την πλήρη διασφάλιση των συμφερόντων μας (καμία απόλυση, καμία δυσμενής μεταβολή όρων εργασίας κ.α.) κατά τη μετάβαση στη νέα εταιρεία.

Για το σκοπό αυτό δημοσιεύουμε απόσπασμα του πρακτικού συνεδρίασης του Δ.Σ. του Σωματείου, με το οποίο εξουσιοδοτήθηκε η νομική σύμβουλος του Σωματείου, δικηγόρος Αθηνών κ. Χαρίκλεια Μαρκατσέλη ώστε να ασκήσει κύρια παρέμβαση στο δικαστήριο όπου συζητήθηκε η Αίτηση Εξυγίανσης-Μεταβίβασης της Εταιρείας την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016.


Σε κάθε περίπτωση, οι εργαζόμενοι και το Σωματείο δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Άσχετα με την όποια νομική μορφή της νέας Εταιρείας και το όνομα του μελλοντικού εργοδότη, σταθέρη πυξίδα παραμένουν οι ανάγκες και τα συμφέροντά μας, που θα προασπίσουμε με κάθε μέσο αν επιχειρηθεί να πληγούν με οποιονδήποτε τρόπο.

Συνεχίζουμε με ενοτητά και αλληλεγγύη μεταξύ μας σε καταστήματα, αποθήκες, γραφεία κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου