-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

    Το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Υπαλλήλων Υποδηματοποιίας Δέρματος Ιματισμού και Κλωστουφαντουργίας Κεντρικής Μακεδονίας απευθύνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς και εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους του Καρυπίδη , για τον πολύμηνο δίκαιο αγώνα που δίνουν.    
    Αγώνα που έχει τον ίδιο στόχο με τον αγώνα των εργαζομένων του κλάδου μας. Και πηγάζει από την ίδια πηγή που δεν είναι άλλη από την προσπάθεια βιομηχάνων εργοδοτών, επιχειρηματικών ομίλων, κυβέρνησης, ΕΕ, να διασφαλίσουν και να περισώσουν τα δικά τους κέρδη γι αυτό αφήνουν απλήρωτους τους εργαζόμενους, γι αυτό μας πετάνε στο δρόμο, γι αυτό κλείνουν επιχειρήσεις και εργοστάσια.. και είναι αυτοί και η πολιτική που ακολουθούνε που κλείνουν τα εργοστάσια και όχι οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους για τα αυτονόητα.
    Είναι οι ίδιοι που έκλεισαν τα εργοστάσια του Ιματισμού μεταφέροντας την παραγωγή τους στο εξωτερικό όπου θα μπορούσαν να βρούν ακόμα φθηνότερα χέρια.
    Μία είναι η απάντηση: ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΞΙΚΟΣ, ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ εργαζομένων από επιχείρηση σε επιχείρηση , από κλάδο σε κλάδο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου