--ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!!!..ΚΟΙΝΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ..!!!..Η ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ--ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ--ΛΑΣΤΙΧΟ ΩΡΑΡΙΑ-ΛΑΣΤΙΧΟ ΖΩΗ--ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ--ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΑΓ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ--ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΚΑΙΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ


Δίκαιος αγώνας επιβίωσης για τους αγρότες
    Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της στον αγώνα που συνεχίζουν οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησαν πριν μερικούς μήνες.
    Έχουμε κοινό εχθρό. Είναι η ΕΕ, τα μονοπώλια και οι κυβερνήσεις τους. Πέφτουν πάνω στους μικρούς για να τους ξεκληρίσουν και για να γιγαντωθούν οι μεγάλοι.
    Μία χώρα σαν την Ελλάδα θα μπορούσε να εξασφαλίσει σε όλο τον πληθυσμό της αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, και αντίθετα έχουμε οικογένειες να πεινάνε, παιδιά να υποσιτίζονται και μικρούς αυτοαπασχολούμενους να οδηγούνται στην εξαθλίωση, εξαιτίας των μέτρων των μνημονίων και της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), σαν αποτέλεσμα της πάγιας επιδίωξης του μεγάλου κεφαλαίου να περάσει η γη στα χέρια λίγων.
    Υπάρχει πλέον η εμπειρία να μην αφήσουμε τις συκοφαντίες και τον κοινωνικό αυτοματισμό να επηρεάσουν τις μεγάλες κινητοποιήσεις, τις διεκδικήσεις και τον αγώνα που κάνουν οι αγρότες.
Να στήσουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μπλόκο απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική.
Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Παρασκευή 3 Φλεβάρη στις 18.00 στο μπλόκο των αγροτών στα Μάλγαρα.
Το Δ.Σ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου