ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ: Τα αντίμετρα στάζουν αίμα

Γαϊτανάκι και χορός αίματος μπορούν να χαρακτηριστούν οι αποφάσεις για αντίμετρα, ενάντια στη Συρία.
Τα σχέδια σα να ήταν από καιρό στα συρτάρια και ξεδιπλώνονται ένα - ένα, βλέποντας και τις αντιδράσεις των ανταγωνιστικών καπιταλιστικών συμφερόντων.
Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η ταχύτατη απάντηση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με συσκέψεις υπουργών και
στρατιωτικών αλλά και συνομιλίες με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Μακρόν, με θέμα τις πρόσφατες εξελίξεις στη Συρία;
Από καιρό φορτώνεται η Μεσόγειος με παντός τύπου οπλικά συστήματα, ξηράς, αέρος, θαλάσσης. Μεσόγειος, θάλασσα που κουρσεύεται από πολεμικά γεράκια και οικονομικά συμφέροντα των καπιταλιστών, τα οποία μαζί και χώρια δεν διστάζουν ανά πάσα στιγμή να αιματοκυλήσουν τους λαούς.
Το νέο πλέγμα, ακάνθινο στεφάνι για τους λαούς της Γης. Παντού ξεφυτρώνουν λόφοι του Γολγοθά και κάθε λαός τραβά το δικό του σταυρό.
Στο τραπέζι των λυκοσυμμαχιών δεν άλλαξαν οι χάρτες. Το μόνο που αλλάζει είναι τα γεωστρατηγικά συμφέροντα των καπιταλιστών που κινούν τα πολιτικά εργαλεία και κατά συνέπεια τις πολεμικές μηχανές.
Αυτές που θα επιβάλουν διά πυρός τα πεδία της νέας εκμετάλλευσης των λαών.
Θα χαράξουν νέα σύνορα, γιατί έτσι θα εξυπηρετούνται τα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Ο εφησυχασμός που καλλιεργεί η κυβέρνηση, αλλά και τα αστικά κόμματα της αντιπολίτευσης, διευκολύνει την υλοποίηση των συμφωνιών των ελληνικών κυβερνήσεων στα δόγματα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Αυτό σημαίνει ότι θα υλοποιήσουν στο έπακρο τις επιθετικές αποφάσεις της λυκοσυμμαχίας. Η απόφαση για νέες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα είναι δεδομένη, το πού θα το καθορίσουν οι εταίροι και οι φίλοι της κυβέρνησης με βάση τις γεωστρατηγικές ανάγκες τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως «αριστερή κυβέρνηση», έχει εμπιστοσύνη στους Αμερικάνους!!! Ε, βέβαια, έχουν ...ιστορική μνήμη, αυτοί οι «αριστεροί», από τους ...κοινούς αγώνες (!) που έδωσαν με τους ΑμερικανοΝΑΤΟικούς, ενάντια στην επέμβαση των Εγγλέζων τον Δεκέμβρη του '44, μετέπειτα στον ΔΣΕ, στην αποτροπή της εκτέλεσης του Μπελογιάννη, στην αποφυγή της εκστρατείας της Κορέας, στην πάλη για το ξήλωμα της χούντας!!! Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε με τις παραδόσεις…
Αυτή η κυβέρνηση, είναι part time, δουλεύει με το κομμάτι, με αορίστου χρόνου σύμβαση και σαφώς της κολλάνε ένσημα για τη βρώμικη δουλειά τόσο ο ΣΕΒ όσο και το ΝΑΤΟ και η ΕΕ. Μετά το πέρας, δεν θα μείνουν άνεργοι. Η αστική τάξη φροντίζει όσους της προσέφεραν υπηρεσίες. Στα διεθνή φόρα κάνουν καριέρα πολλοί και του λόγου τους.
Αυτό που σήμερα προέχει είναι η ένταση των αγώνων. Η μετατροπή της ανησυχίας σε οργανωμένη δύναμη απόκρουσης των επιθέσεων της αστικής τάξης και της κυβέρνησης, η ετοιμότητα ενάντια σε κάθε επιβολή στα κυριαρχικά μας δικαιώματα και παράλληλα η διαμόρφωση μιας πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας, ούτως ώστε κερδισμένος να βγει ο λαός με λαϊκή εξουσία και την αστική τάξη στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

 Του Αεροπεζοναύτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου