-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Π.Α.ΜΕ: Δυναμική κινητοποίηση ενάντια στο νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα

Δυναμική και με μαζική συμμετοχή ήταν η κινητοποίηση που διοργάνωσε το απόγευμα της Τρίτης η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, με σύνθημα «Έξω η Ελλάδα από το νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα!».
Εργαζόμενοι με τα σωματεία και τα συνδικάτα τους, Φοιτητικοί Σύλλογοι, μέλη της ΕΔΥΕΘ και άλλων φορέων συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου, όπου έγιναν οι ομιλίες από τον Αποστόλη Σκούφα, αντιπρόεδρο της ΕΔΥΕΘ, και τον Γιάννη Κουρμούλη, από τη Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.
Στις ομιλίες τους σημείωσαν πως με την επίθεση
κατά της Συρίας περνάμε σε νέα φάση κλιμάκωσης των ανταγωνισμών στην περιοχή, αλλά και γενικότερα, καθώς συγκεντρώνονται τεράστιες στρατιωτικές δυνάμεις από όλες τις μεριές του κόσμου με το δάχτυλο στη σκανδάλη.
Παράλληλα κατήγγειλαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που μιλά για την Ελλάδα ως «πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας» τη στιγμή που μας βάζει στη μέση του κυκλώνα. Στην κινητοποίηση παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία της Παλαιστινιακής Παροικίας.
Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης που κατέληξε στο αμερικανικό προξενείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου