-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Η Ένωση καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Εφετείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης να καταδικάσει τον Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλο για δήθεν "εξύβριση και ηθική βλάβη" ενός νυν και δύο πρώην βουλευτών της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, όταν το 2012 σε συνέντευξη Τύπου, ως επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε απάντηση δημοσιογραφικής ερώτησης για την πρόσκληση της Χρυσής Αυγής στις παρελάσεις, για την 28η
Οκτωβρίου, δήλωσε ότι "οι νοσταλγοί του Χίτλερ, οι πολιτικοί απόγονοι των ντόπιων συνεργατών του βρωμίζουν τον τόπο και δεν έχουν θέση σε παρελάσεις και εκδηλώσεις που τιμούν την αντίσταση του λαού μας κατά των φασιστών - ναζιστών".
Την ίδια περίοδο, που με αφορμή την δίκη της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, πληθαίνουν καθημερινά οι αποδείξεις για την εγκληματική της δράση, θεωρούμε απαράδεκτη την καταδίκη όσων σηκώνουν ανάστημα ενάντιά της. Στην ουσία με αυτό τον τρόπο βγαίνει λάδι η δράση των τραμπούκων της Χρυσής Αυγής, αθωώνεται στην πράξη ο ρόλος και οι επιθέσεις της ενάντια σε μετανάστες, εργάτες, αγωνιστές, ενάντια σε μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, ενάντια στον Φύσσα, που οι μαχαιροβγάλτες της ναζιστικής συμμορίας δολοφόνησαν.
Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στον Σ. Ζαριανόπουλο, δηλώνει πως θα πρωτοστατήσει στο ξεσκέπασμα του χαρακτήρα, στην απομόνωση σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς του εγκληματικού μορφώματος, που από τη μια χτυπά και δολοφονεί εργάτες, και από την άλλη στηρίζει με κάθε ευκαιρία την εργοδοσία.

Καμία ανοχή στους φασίστες της Χρυσής Αυγής

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου