ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Στρατευμένοι καταγγέλλουν την ιμπεριαλιστική επέμβαση και την απαράδεκτη ποινή σε φαντάρο

«Εμείς οι στρατιώτες από το 644 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη δίνουμε αυτήν την επιστολή στη δημοσιότητα, στον ημερήσιο Τύπο και τα site, λόγω της νέας επίθεσης των δυνάμεων των ΗΠΑ, Βρετανίας, Γαλλίας στη Συρία. Καταδικάζουμε την εγκληματική ενέργεια του ΝΑΤΟ, που για μια ακόμα φορά ξεκινά τον πόλεμο. Το ΝΑΤΟ θα αιματοκυλήσει τον συριακό λαό, όπως έχει αιματοκυλήσει και τόσους άλλους λαούς, για τα
συμφέροντα των μονοπωλίων των κρατών που το απαρτίζουν, δηλαδή για τον έλεγχο πηγών και δρόμων Ενέργειας. Ο έλεγχος του φυσικού αερίου και του πετρελαίου είναι ο μόνος του καημός και με αυτόν για μπούσουλα αλλάζει τα σύνορα της Συρίας, φέρνει τη φρίκη του πολέμου στους κατοίκους της, διαμελίζει ουσιαστικά ένα ήδη κατακερματισμένο κράτος. Αποτελεί τεράστια υποκρισία η δήθεν στεναχώρια τους για τα αμφισβητούμενα χημικά αέρια του Ασαντ και το δήθεν ενδιαφέρον τους για τη δημοκρατία στη χώρα. Είναι μάλιστα προκλητική μια τέτοια στάση, την ώρα που πύραυλοι εξαπολύονται σε κατοικημένες περιοχές.
Την ώρα που οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί οξύνονται στη Μέση Ανατολή και στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να πουλάει φούμαρα για μη εμπλοκή της χώρας. Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση και την υποκρισία της. Μιλάει για ειρηνική λύση ενώ τα κανόνια βαράνε, λέει για μη εμπλοκή ενώ έχει παραχωρήσει γη και εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα από τη Σούδα μέχρι την Αλεξανδρούπολη στους δολοφόνους του ΝΑΤΟ. Αυτό το ξέρουμε καλύτερα απ' όλους εμείς οι στρατιώτες που μας καλούνε να φυλάξουμε το "νεοσύστατο" ΝΑΤΟικό λιμάνι στην Αλεξανδρούπολη.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
Να σταματήσει να είναι η Ελλάδα ορμητήριο των ιμπεριαλιστών.
Να σταματήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τις διευκολύνσεις σε έδαφος, νερό και αέρα στους ΝΑΤΟικούς εγκληματίες.
Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και να επιστρέψουν οι Ελληνες στρατιωτικοί από αποστολές εκτός συνόρων.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
  • Την ακύρωση της απαράδεκτης τιμωρίας με φυλάκιση του συναδέλφου μας στρατιώτη, επειδή μίλησε σε συγκέντρωση ενάντια στους σχεδιασμούς των ΝΑΤΟικών για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων. Εχει την αμέριστη στήριξή μας.
  • Να δυναμώσει η κοινή πάλη και αλληλεγγύη των λαών ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και το σύστημα που τον γεννά.
  • Την άμεση απελευθέρωση και επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία».
Στρατιώτες του 644ου Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού, στην Αλεξανδρούπολη
                                                                                   ***
«Εμείς, φαντάροι που υπηρετούμε στην Κύπρο, καταδικάζουμε την ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στο στρατιώτη - συνάδελφό μας από τη μονάδα του και την ταξιαρχία, διότι συμμετείχε και μίλησε στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ στις 27/2. Ακολουθούμε το παράδειγμά του. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας να εκφράζουμε και να παλεύουμε για όλα αυτά που και ο ίδιος ανέδειξε μέσα από το χαιρετισμό του, για όλα αυτά που "ενόχλησαν" και εντέλει τιμωρείται. Παράλληλα, ξέρουμε ότι δεν στεκόμαστε μόνοι μας, ήδη οι δεκάδες καταδίκες από σωματεία, συνδικάτα και φορείς μάς δίνουν δύναμη για τη συνέχεια.
Εξω το ΝΑΤΟ από την Ελλάδα.
Να κλείσει τώρα η αμερικάνικη βάση της Σούδας.
Να σταματήσει η ελληνική κυβέρνηση να διαθέτει τη χώρα μας για ορμητήριο των εγκλημάτων του ΝΑΤΟ».
Επιτροπή Φαντάρων 1ου Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού ΕΛ.ΔΥ.Κ.
Επιτροπή Φαντάρων 2ου Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού ΕΛ.ΔΥ.Κ.
Φαντάροι και επιτροπές από άλλες μονάδες της ΕΛ.ΔΥ.Κ.
                                                                                  ***
«Καταδικάζουμε την απαράδεκτη ποινή φυλάκισης που δέχτηκε συνάδελφός μας, στρατιώτης, από τη μονάδα του και την ταξιαρχία, γιατί συμμετείχε και είπε τη γνώμη του δημόσια σε αντιπολεμική συγκέντρωση στην Αθήνα στις 27 Φλεβάρη 2018. Διώκεται και τιμωρείται γιατί πήρε θέση ενάντια στο αιματοκύλισμα του ΝΑΤΟ στη Συρία και της συμμετοχής της χώρας μας σε μια σειρά πολεμικών επιχειρήσεων που εμπλέκουν το λαό μας ακόμα περισσότερο. Ο λαός να τιμωρήσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που δίνει γην και ύδωρ στους φονιάδες των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας για να βομβαρδίζουν τη Συρία. Είμαστε μαζί του.
Την ώρα που επιθεωρούν στρατεύματα και συμμετέχουν επίσημα σε εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και οι υπόδικοι φασίστες της Χρυσής Αυγής, δεν μπορούμε να περάσουμε στα "ψιλά" την τιμωρία του συναδέλφου μας στρατιώτη. Ακολουθούμε το παράδειγμά του.
Στρατιώτες του 147ου Τάγματος Εθνοφυλακής, στη Χίο.

 Την απαράδεκτη τιμωρία του φαντάρου εξακολουθούν να καταγγέλλουν με ανακοινώσεις τους εκατοντάδες Σωματεία, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου