ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΠΑΜΕ: Στο πλευρό του λαού και των εργαζομένων της Συρίας

Από παλαιότερο καραβάνι αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της Συρίας

Μπροστά στην κλιμάκωση της κατάστασης, μετά τις επιθετικές δηλώσεις Τραμπ και των συμμάχων του για τη Συρία και τη συγκέντρωση νέων στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή, το ΠΑΜΕ επικοινώνησε τηλεφωνικά την Πέμπτη 12 Απρίλη με τη Γενική Ένωση Συνδικάτων Συρίας (GFTU Syria). Εξέφρασε την αλληλεγγύη του ταξικού κινήματος, των Εργατικών Κέντρων,Ομοσπονδιών και Συνδικάτων τηςΕλλάδας στο λαό και τους εργαζομένους της Συρίας.
Το ΠΑΜΕ ενημέρωσε τη Γενική Ένωση Συνδικάτων Συρίας για την ξεκάθαρη
εναντίωση του ταξικού κινήματος της Ελλάδας στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστικών οργανισμών. Οι δυο συνδικαλιστικές οργανώσεις επιβεβαίωσαν τους δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης που συνδέουν τους εργαζόμενους των δυο χωρών και την ανάγκη κοινού μετώπου των εργαζομένων ενάντια στον ιμπεριαλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου