--ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ===> ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Ένας Ισραηλινός υπουργός που θα μπορούσε να υπηρετεί στα Ες-Ες


Θυμίζουν αμετανόητους ναζί αξιωματικούς. Δολοφόνους των Ες – Ες που μέχρι την τελευταία στιγμή σκότωναν στον όνομα του Ράιχ. Αμετανόητους Χιτλερικούς που υποστήριζαν μέχρι τέλους το ολοκαύτωμα και τα κρεματόρια εξόντωσης των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Ο λόγος για ορισμένους Ισραηλινούς αξιωματούχους. Στελέχη που φαίνεται ότι δεν διδάχθηκαν τίποτα, από τη φρίκη που γνώρισαν οι πρόγονοι τους. Σήμερα ως πολιτικοί εκπρόσωποι ενός ιμπεριαλιστικού κράτους οι ίδιοι, άλλοτε…«λησμονούν» και άλλοτε χρησιμοποιούν την ιστορία κατά το δοκούν.
Ο Ισραηλινός στρατός εδώ και μέρες επιτίθεται και δολοφονεί αμάχους Παλαιστινίους. Όμως το έγκλημα από μόνο του δεν αρκεί. Επιβραβεύεται από τους ανώτερους αξιωματικούς και μάλιστα με όσο το δυνατόν πιο προκλητικές δηλώσεις. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, ανώτεροι αξιωματούχοι της χώρας μοιράζουν αφειδώς παράσημα.
Σήμερα ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε  την αυθεντικότητα του βίντεο που δείχνει έναν ισραηλινό στρατιώτη, ελεύθερο σκποτευτή, να πυροβολεί από απόσταση έναν Παλαιστίνιο στα σύνορα με τη λωρίδα της Γάζας υποστηρίζοντας πως είχε τραβηχτεί τον περασμένο Δεκέμβριο. «Αφού επιχειρήθηκε να διαλυθούν οι ταραχοποιοί (…) μια σφαίρα εβλήθη προς την κατεύθυνση ενός από τους Παλαιστίνιους που ήταν ύποπτος ως αρχηγός των ταραχοποιών. Επλήγη στη γάμπα», ισχυρίστηκε ο στρατός σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Το βίντεο που αποτυπώνει τη κτηνωδία, για τον ισραηλινό υπουργός Άμυνας Αβίγκντορ Λίμπερμαν, αποτελεί ύψιστο δείγμα καθήκοντος. Ο υπουργός προκαλώντας, υποστήριξε πως ο εν λόγω ισραηλινός στρατιώτης αξίζει παράσημο!
Ο Λίμπερμαν, μιλώντας σε δημοσιογράφους είπες πως: «Ο ελεύθερος σκοπευτής θα πρέπει να παρασημοφορηθεί και αυτός που τράβηξε το βίντεο να υποβαθμιστεί». Γιατί φυσικά δεν κατέστρεψε τα πειστήρια του τόσο …«καλοσχεδιασμένης» δολοφονίας
Οι Ναζί αποχωρώντας από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, έκαιγαν έγγραφα και …πτώματα. Σκότωναν όποιον μπορούσε να μιλήσει. Κατέστρεφαν τα ενοχοποιητικά στοιχεία, αλλά συνέχιζαν να «υμνούν» τα εγκλήματα τους. Ο υπουργός του Ισραήλ μπορεί να χαρακτηριστεί – τηρουμένων των αναλογιών – άξιος συνεχιστή τους…
Υ.Γ: Πρόκειται για τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας με τον οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διατηρεί στενές επαφές με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ. 

του Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου