-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΠΑΜΕ: Καταδικάζει την απαράδεκτη τιμωρία του στρατιώτη

Το παράπτωμά του ήταν ότι μίλησε ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τον πραγματικό ρόλο των γερακιών του πολέμου, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Ότι ανέδειξε τα πραγματικά αίτια που οδηγούν τους λαούς στο αιματοκύλισμα, στα βάσανα και στην προσφυγιά και δεν είναι άλλα από την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Στην ίδια ομιλία που μίλησε
από καρδιάς και παλικαρίσια για το καθήκον των εργατών και των παιδιών των εργατικών και λαϊκών οικογενειών που υπηρετούν τη θητεία τους, που δεν είναι άλλο από την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων και των συνόρων της χώρας μας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες. Γιατί την ίδια στιγμή που κάνει επιθεώρηση μονάδων με τη συνοδεία των φασιστών της Χρυσής Αυγής, που μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα τεράστιο ΝΑΤΟικό στρατόπεδο, που κόβει από μισθούς και συντάξεις για να χρηματοδοτεί τους ΝΑΤΟικούς εξοπλισμούς και αποστολές που εκτός των άλλων συνδράμουν και στην όξυνση των πολεμικών αναμετρήσεων στη Συρία και αλλού, τιμωρείται ο στρατιώτης που ανέδειξε ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει να κερδίσει τίποτα από την όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή της Ελλάδας σ’ αυτούς τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Καλούμε όλες τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα, τα Σωματεία να καταδικάσουν αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια. Να οργανώσουν ακόμα πιο αποφασιστικά την πάλη τους ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, ενάντια στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ. Ενάντια στην πολιτική που γεννά τη φτώχεια, τους πολέμους, την εκμετάλλευση και την προσφυγιά.

 Σε αυτό το πλαίσιο, την καταδίκη τους εκφράζουν με ανακοινώσεις τους Εργατικά Κέντρα, Συνδικάτα και Σωματεία.


Τα Εργατοϋπαλληλικά Κέντρα: Πειραιά, Λαυρίου, Αγρινίου, Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, Ζακύνθου
Οι Ομοσπονδίες: Οικοδόμων, Φαρμάκου, Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών, Συνταξιούχων ΙΚΑ, Εργαζομένων σε Κλωστοϋφαντουργία - Ιματισμό - Δέρμα (ΟΕΚΙΔΕ).
Τα Συνδικάτα και Σωματεία: Οικοδόμων Αθήνας, Τύπου και Χάρτου, Ένωση Ελεγκτών Λογιστών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ), Ένωση Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Συναφή Επαγγέλματα Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ένωση», Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Εργατοϋπαλλήλων και Τεχνικών Ιματισμού Αγρινίου, Αιτωλοακαρνανικής Ένωσης Χειριστών, Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών, Θερμαστών Πρακτικών Μηχανικών και Εργαζομένων στο Μέταλλο Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Καθαριστριών – Καθαριστών Σχολικών Κτιρίων Ν. Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας «Η Αγία Μαρίνα», Τεχνικών Ηλεκτρισμού (ΣΤΕΗ), το Συνδικάτο Υπαλλήλων Οδικών Μεταφορών Ν. Αιτωλοακαρνανίας, το  Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΕΒΕ Αλ. Φλέμινγκ, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού Ξενοδοχείων και συναφών Επαγγελμάτων Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου