ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

    Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης καταδικάζει την απόλυση του  Δημήτρη Λύκκα, προέδρου του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Άρτας και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου.
       Η εργοδοσία του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Άρτας έδειξε το πρόσωπο της απολύοντας τον συνάδελφο, επειδή διεκδίκησε τα δεδουλευμένα και το δώρο Χριστουγέννων για όλους τους εργαζόμενους, για να μπορέσουν να περάσουν και αυτοί τις γιορτές.
      Να πάρουν πίσω την απόλυση τώρα! Όλα τα ταξικά σωματεία να καταδικάσουν αυτή την τρομοκρατική απόλυση που εντάσσεται στο μπαράζ συνδικαλιστικών διώξεων που έχει εξαπολύσει η εργοδοσία το τελευταίο διάστημα.

1 σχόλιο:

  1. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΑΣ

    ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΚΚΑ

    Στην ανάκληση της απόλυσης του συνδικαλιστή Δημήτρη Λύκκα προχώρησε η Διοίκηση του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Άρτας μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν από το Εργατικό Κέντρο και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας.
    http://emporoypalliloiartas.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή