---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ--Κυριακή 14/11 στις 11:30 στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.----ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ--ΛΑΣΤΙΧΟ ΩΡΑΡΙΑ-ΛΑΣΤΙΧΟ ΖΩΗ--ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ--ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ----Κυριακή 14/11 στις 11:30 στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ--ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΔΥΝΑΜΙΚΗ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ


 
Αγωνιστικά «υποδέχθηκαν» τον πρωθυπουργό, σήμερα, Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Καρυπίδης».
Από τις 11 το πρωί ξεκίνησαν μαχητική και μαζική κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, συνεχίζοντας τον αγώνα τους για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους και τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, κόντρα στους σχεδιασμούς κυβέρνησης - εργοδοτών για σφαγή των δικαιωμάτων τους.
Ο Αλ. Τσίπρας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για προγραμματισμένη συνάντηση με δημάρχους της περιοχής, στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης όπου λειτουργεί πρωθυπουργικό γραφείο.
Ισχυρή αστυνομική δύναμη εμπόδισε τους εργαζόμενους να διαδηλώσουν έξω από την πύλη του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και τους απομάκρυνε στο απέναντι πεζοδρόμιο. Ο πρωθυπουργός μπήκε στο κτίριο από πλαϊνή είσοδο για να μη συναντήσει τους εργαζόμενους, όμως η φωνή τους, με τις διεκδικήσεις και τις καταγγελίες τους έφτασε στους αποδέκτες.
Με συνθήματα όπως «αγώνας ταξικός είναι η απάντηση από εδώ κι εμπρός», «δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε», οι εργαζόμενοι έστειλαν ξεκάθαρο το μήνυμα συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα με μπροστάρη το πανελλαδικό τους σωματείου. Μιας απόφασης που βρίσκει καθημερινά έκφραση με την άρνηση των εργαζομένων να υπογράψουν τα ιδιωτικά συμφωνητικά και τις τροποποιητικές συμβάσεις που διακινούν οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων «Καρυπίδης» και «ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ», για να επιβάλουν κούρεμα των οφειλόμενων δεδουλευμένων κατά 50%, μείωση των μισθών κατά 20% και μαζικές απολύσεις.
Στο μεταξύ, η πλευρά «Καρυπίδη» ζήτησε αναβολή της τριμερούς που είχε ανακοινωθεί για την Πέμπτη στο υπουργείο Εργασίας και ορίστηκε νέα συνάντηση για την επόμενη Τετάρτη 21 Δεκέμβρη.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου