ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΔΥΝΑΜΙΚΗ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ


 
Αγωνιστικά «υποδέχθηκαν» τον πρωθυπουργό, σήμερα, Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Καρυπίδης».
Από τις 11 το πρωί ξεκίνησαν μαχητική και μαζική κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, συνεχίζοντας τον αγώνα τους για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους και τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, κόντρα στους σχεδιασμούς κυβέρνησης - εργοδοτών για σφαγή των δικαιωμάτων τους.
Ο Αλ. Τσίπρας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για προγραμματισμένη συνάντηση με δημάρχους της περιοχής, στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης όπου λειτουργεί πρωθυπουργικό γραφείο.
Ισχυρή αστυνομική δύναμη εμπόδισε τους εργαζόμενους να διαδηλώσουν έξω από την πύλη του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και τους απομάκρυνε στο απέναντι πεζοδρόμιο. Ο πρωθυπουργός μπήκε στο κτίριο από πλαϊνή είσοδο για να μη συναντήσει τους εργαζόμενους, όμως η φωνή τους, με τις διεκδικήσεις και τις καταγγελίες τους έφτασε στους αποδέκτες.
Με συνθήματα όπως «αγώνας ταξικός είναι η απάντηση από εδώ κι εμπρός», «δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε», οι εργαζόμενοι έστειλαν ξεκάθαρο το μήνυμα συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα με μπροστάρη το πανελλαδικό τους σωματείου. Μιας απόφασης που βρίσκει καθημερινά έκφραση με την άρνηση των εργαζομένων να υπογράψουν τα ιδιωτικά συμφωνητικά και τις τροποποιητικές συμβάσεις που διακινούν οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων «Καρυπίδης» και «ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ», για να επιβάλουν κούρεμα των οφειλόμενων δεδουλευμένων κατά 50%, μείωση των μισθών κατά 20% και μαζικές απολύσεις.
Στο μεταξύ, η πλευρά «Καρυπίδη» ζήτησε αναβολή της τριμερούς που είχε ανακοινωθεί για την Πέμπτη στο υπουργείο Εργασίας και ορίστηκε νέα συνάντηση για την επόμενη Τετάρτη 21 Δεκέμβρη.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου