--ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!!!..ΚΟΙΝΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ..!!!..Η ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ--ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ--ΛΑΣΤΙΧΟ ΩΡΑΡΙΑ-ΛΑΣΤΙΧΟ ΖΩΗ--ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ--ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΑΓ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ--ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019

ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ:Αποκλείει και τους δημοσιογράφους από το συνέδριο!

Μία ακόμα απόδειξη για το τι είδους «συνέδριο» ετοιμάζεται να στήσει στη Ρόδο η συνδικαλιστική μαφία στην ηγεσία της ΓΣΕΕ, αποτελεί η πρωτάκουστη προσπάθειά της να αποκλείσει τους δημοσιογράφους και τα Μέσα Ενημέρωσης από την κάλυψή του.
Όπως καταγγέλλουν δημοσιογράφοι, σε επικοινωνία που είχαν με το Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ, τους ανακοινώθηκε ότι δεν θα επιτραπεί
η είσοδος σε κανένα μέσο ενημέρωσης στο χώρο του συνεδρίου, με την επισήμανση μάλιστα ότι δεν υπάρχει λόγος δημοσιογραφικής κάλυψης αφού «θα γίνουν μόνο αρχαιρεσίες».
Επιβεβαιώνεται δηλαδή ότι η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ομάδα Βασιλόπουλου/ΣΥΡΙΖΑ) δεν σκοπεύει να κάνει κανένα συνέδριο: Θέλει να στήσει αποκλειστικά μία κάλπη, με προαποφασισμένη σύνθεση και προαποφασισμένο αποτέλεσμα, με όλους τους νόθους και τους εργοδότες να ψηφίζουν ανενόχλητοι ως «εκπρόσωποι των εργατών», κεκλεισμένων των θυρών, για να μην αποκαλύπτονται οι αθλιότητές τους και με τους μπράβους να παραφυλάνε γύρω - γύρω...
Μετά κι απ' αυτήν την εξέλιξη, ο «Ριζοσπάστης» επικοινώνησε με την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ. Κατήγγειλε την προσπάθεια αποκλεισμού των δημοσιογράφων από την ηγεσία της ΓΣΕΕ και ζήτησε την παρέμβαση της Ενωσης για να διασφαλιστεί η δημοσιογραφική κάλυψη του συνεδρίου.
Ωστόσο, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο «Ριζοσπάστης» λίγο αργότερα, η ηγεσία της ΓΣΕΕ απάντησε στην ΕΣΗΕΑ ότι θα επιτρέψει την παρουσία δημοσιογράφων μόνο αφού ολοκληρωθούν οι αρχαιρεσίες για εφορευτική επιτροπή! Στόχος τους είναι δηλαδή να ολοκληρώσουν το αίσχος της νοθείας με τη νομιμοποίηση των αντιπροσώπων - «μαϊμού» πίσω από κλειστές πόρτες, για να μη μάθουν οι εργαζόμενοι τις βρωμιές τους.
Όπως μεταφέρθηκε και στην ΕΣΗΕΑ, η απαίτηση του «Ριζοσπάστη» είναι αδιαπραγμάτευτη: Να διασφαλίσει η Ένωση την ανεμπόδιστη παρουσία των δημοσιογράφων σε όλες της διαδικασίες του συνεδρίου, να μην νομιμοποιήσει τον αποκλεισμό που προσπαθεί να επιβάλλει η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ.

ΕΣΗΕΑ

Καταγγέλλει την ηγεσία της ΓΣΕΕ για τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων από το συνέδριο

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στηλιτεύει την απόφαση του προεδρείου της ΓΣΕΕ να εμποδίσει την απρόσκοπτη κάλυψη των εργασιών του συνεδρίου της Συνομοσπονδίας στη Ρόδο από δημοσιογράφους.
Η ενημέρωση των πολιτών για τους προβληματισμούς, τις απόψεις και τις αποφάσεις του κορυφαίου συνδικαλιστικού οργάνου της χώρας είναι υποχρέωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου