ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης:Καταδικάζουμε απερίφραστα την θρασύδειλη επίθεση φασιστών σε μαθήτρια

Ψήφισμα του Δ.Σ. της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης

Καταδικάζουμε απερίφραστα την διπλή θρασύδειλη επίθεση φασιστών σε εκλεγμένη μαθήτρια σε πενταμελές μαθητικό συμβούλιο του λυκείου, μέλους της ΚΝΕ στα Γιαννιτσά. Κινούμενοι ως συνήθως εν κρυπτώ, φορώντας κουκούλες επιτέθηκαν για δεύτερη φορά, μέσα σε τρεις μέρες, πιστεύοντας ότι
θα καταφέρουν να τρομοκρατήσουν την ίδια και τους υπόλοιπους μαθητές, που αγωνίζονται μπροστά στα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων, του λαού και των μαθητών της περιοχής.
Τους ενοχλεί τους φασίστες ότι μέσα από τη δράση πρωτοπόρων- αγωνιστών μαθητών, αποκαλύπτεται και στα Γιαννιτσά το εθνικιστικό και ρατσιστικό δηλητήριο των φασιστικών και εθνικιστικών ομάδων της περιοχής, με το οποίο αθωώνουν τις ευθύνες των πραγματικών υπαίτιων των προβλημάτων μας.

Οι ίδιοι που με τόση μανία έδρασαν απέναντι σε εκλεγμένη μαθήτρια δεν έβγαλαν τσιμουδιά τους προηγούμενους μήνες στα Γιαννιτσά για τα προβλήματα των σχολείων, για το νομοσχέδιο νομοσχέδιο-έκτρωμα του υπουργείου Παιδείας.
Απομονώνουμε κάθε τέτοιο φασιστικό στοιχείο από το χώρο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου