--ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!!!..ΚΟΙΝΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ..!!!..Η ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ--ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ--ΛΑΣΤΙΧΟ ΩΡΑΡΙΑ-ΛΑΣΤΙΧΟ ΖΩΗ--ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ--ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΑΓ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ--ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

Τα συνδικάτα στο δρόμο για το συνέδριο

Συνδικαλιστές από Συνδικάτα, Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ αναχώρησαν την Τρίτη το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά για να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της Τετάρτης 3 Απρίλη στις 7 μ.μ. στην πλ. Κύπρου στη Ρόδο ενάντια στην επιδίωξη της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΓΣΕΕ να κάνει συνέδριο με νόθους και εργοδότες.
Μπαίνοντας στο καράβι οι εργαζόμενοι φώναξαν το σύνθημα «Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών»
.
«Έξω οι εργοδότες από τα Συνδικάτα» έγραφε το πανό της Ομοσπονδίας και του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, «Όχι στη ΓΣΕΕ των εργοδοτών και επιχειρηματικών στελεχών. Τα συνδικάτα ανήκουν στους εργαζόμενους» έγραφε το πανό του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Ν. Αττικής.

ΦΩΤΟ  ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου