--ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!!!..ΚΟΙΝΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ..!!!..Η ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ--ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ--ΛΑΣΤΙΧΟ ΩΡΑΡΙΑ-ΛΑΣΤΙΧΟ ΖΩΗ--ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ--ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΑΓ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ--ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

ΠΑΜΕ:Ευχόμαστε στην συνδικαλιστική μαφία... καλή σταδιοδρομία στις ενώσεις των εργοδοτών στις οποίες θα γίνουν μέλη. Στα τσακίδια!

«Η έκπτωτη ηγετική ομάδα Παναγόπουλου - Κιουτσούκη - Βασιλόπουλου - Καραγεωργόπουλου δεν έχει ωστόσο καμιά δικαιοδοσία να το παίζει... «κλειδοκράτορας» του κτιρίου της ΓΣΕΕ. Πρέπει να παραδώσει άμεσα τα κλειδιά στις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα, στις ζωντανές συνδικαλιστικές οργανώσεις που μάχονται για τα δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζομένων, τονίζει το ΠΑΜΕ, με αφορμή «τη νέα ανακοίνωση - τραγέλαφο της έκπτωτης ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ,  η οποία, αφού αναμασάει τις συκοφαντίες
περί «βίαιων επεισοδίων από στελέχη του ΠΑΜΕ» στην Καλαμάτα και στη Ρόδο, εκεί δηλαδή που με φουσκωτούς και μπράβους πήγε να στήσει «συνέδριο» με νόθους και εργοδότες, ανακοινώνει ότι αφού τερματίστηκε η θητεία της (... νωρίς το ανακάλυψαν!), προχωράει και σε κλείσιμο του κτιρίου της ΓΣΕΕ, καλώντας την Αστυνομία να αναλάβει την περιφρούρηση του λουκέτου...»
Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν μερικά πράγματα στους εργατοπατέρες, επισημαίνει το ΠΑΜΕ:
«-- Στη συνείδηση των εργαζομένων η συνδικαλιστική μαφία είναι έκπτωτη εδώ και καιρό, γι' αυτό της γυρνούν την πλάτη, γι' αυτό παρουσιάζει αυτά τα θλιβερά σκορποχώρια σε κάθε πανεργατική απεργία, γι' αυτό αναζητά στηρίγματα στα κόμματα των μνημονίων, στην αστυνομία, στους εισαγγελείς, στους μπράβους και τους ανθρώπους της νύχτας.
-- Με ευθύνη της ίδιας συνδικαλιστικής μαφίας, το κτίριο της ΓΣΕΕ, εδώ και 10 χρόνια, από την αρχή της κρίσης μέχρι σήμερα, είναι έτσι κι αλλιώς κλειστό για τους αγώνες και τα συμφέροντα των εργαζομένων.
-- Η έκπτωτη ηγετική ομάδα Παναγόπουλου - Κιουτσούκη - Βασιλόπουλου - Καραγεωργόπουλου δεν έχει ωστόσο καμιά δικαιοδοσία να το παίζει... «κλειδοκράτορας» του κτιρίου της ΓΣΕΕ. Πρέπει να παραδώσει άμεσα τα κλειδιά στις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα, στις ζωντανές συνδικαλιστικές οργανώσεις που μάχονται για τα δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζομένων.
-- Ας μην τους μπαίνουν ιδέες: Η σύσκεψη που οργανώνουν το Σάββατο 13 Απρίλη Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και συνδικάτα για την οργάνωση της συνέχειας της πάλης και για την απεργία της Πρωτομαγιάς θα γίνει, θέλουν δεν θέλουν.
-- Ευχόμαστε τέλος στην συνδικαλιστική μαφία... καλή σταδιοδρομία στις ενώσεις των εργοδοτών στις οποίες θα γίνουν μέλη. Στα τσακίδια!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου