--ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!!!..ΚΟΙΝΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ..!!!..Η ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ--ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ--ΛΑΣΤΙΧΟ ΩΡΑΡΙΑ-ΛΑΣΤΙΧΟ ΖΩΗ--ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ--ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΑΓ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ--ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ:Να πεταχτούν έξω νόθοι και εργοδότες για να ανασάνουν οι εργάτες

Το παράρτημα της συνδικαλιστικής μαφίας στη Θεσσαλονίκη, η πλειοψηφία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ομάδα Βασιλόπουλου/ΣΥΡΙΖΑ) στοιχισμένη πλήρως με τη γραμμή της ΓΣΕΕ, σε έκτακτη συνεδρίαση που συγκάλεσε την Τετάρτη 10 Απρίλη, αποφάσισε να καταθέσει αίτηση στο αρμόδιο Πρωτοδικείο Αθηνών με την οποία θα ζητά το διορισμό Διοίκησης στη ΓΣΕΕ με αποκλεισμό των δυνάμεων της ΔΑΣ, δηλαδή του ΠΑΜΕ.

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, και με φανατισμό η ομάδα Βασιλόπουλου/ΣΥΡΙΖΑ κατά τα πρότυπα των φασιστοειδών Μιχαλολιάκου και Τζήμερου δυναμώνοντας το αντιφασιστικό μέτωπο που διακηρύσσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Λευκό ψήφισε η "Ενότητα" (διάσπαση της ΔΑΚΕ), η οποία υιοθέτησε τις προβοκάτσιες και τις συκοφαντίες της έκπτωτης ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, αλλά διαφώνησε με τη λογική των αποκλεισμών.
Πήραν απάντηση από τις ταξικές δυνάμεις που από νωρίς διαδήλωναν έξω από το ΕΚΘ, καθώς γνώριζαν τους σχεδιασμούς των ανθρώπων της εργοδοσίας στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Στις 6.45 μ.μ., λίγο πριν την έναρξη της Διοίκησης του ΕΚΘ, η συνδικαλιστική μαφία προσπάθησε να στήσει άλλη μια προβοκάτσια διαδίδοντας ότι υπάρχει "ένταση στο ΕΚΘ". Μαθημένοι από τις προβοκάτσιες σε Καλαμάτα και Ρόδο μια αποκλείουν τα ΜΜΕ και μια τα εμπαίζουν.
Είναι οι ίδιοι που από την πολλή ένταση που βίωσαν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Ρόδου δύο μέρες, έχοντας πληρώσει με τα λεφτά των εργατών δεκάδες μπράβους να τους φυλάνε και χωρίς να κάνουν τίποτα, πήραν ατσαλάκωτοι το αεροπλανάκι τους και σε μια ώρα βρέθηκαν "πρώτο τραπέζι πίστα" σε "πολιτιστικό κέντρο" της Θεσσαλονίκης για να χαλαρώσουν, ενώ εκατοντάδες συνδικαλιστές που βρέθηκαν στη Ρόδο για να δώσουν τη μάχη για συνέδριο εργατών, χάνοντας μεροκάματα, επέστρεφαν με το πλοίο μετά από 20 ώρες στη θάλασσα.
Τα συνδικαλιστικά αυτά κουφάρια, που στην παρέμβαση των ταξικών δυνάμεων σε όλους τους χώρους δουλειάς στη Θεσσαλονίκη δεν βρέθηκε ούτε ένας εργάτης να τους υπερασπιστεί, αποφάσισαν δημοκρατικά πάνω απ’ όλα, να αποκλείσουν τις ταξικές δυνάμεις στη ΓΣΕΕ, όπως έκαναν και στο ΕΚΘ συγκροτώντας λειτουργικό προεδρείο με τις ταξικές δυνάμεις αποκλεισμένες. Η συνδικαλιστική μαφία ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση-ντροπή που θα καταγραφεί στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας του συνδικαλιστικού κινήματος.
Πέραν του ότι υπερασπίζονται καρέκλες από τις οποίες προκύπτουν βαθιά ατομικά συμφέροντα, κυρίως εκτελούν καθήκοντα που τους ανέθεσε η μεγαλοεργοδοσία. Δύο φορές τον τελευταίο μόνο μήνα τούς ζήτησαν εργαζόμενοι, εργάτες να τους καλύψουν με απόφαση του ΕΚΘ για απεργία και στις δύο όλοι τους από κοινού τους γύρισαν την πλάτη. Στέλεχός τους σε επιχείρηση ιματισμού πριν λίγες μέρες, ως αυθεντικός εργοδότης έστειλε στην ανεργία εργάτη γιατί έβαλε ζήτημα διεκδικήσεων.
Αυτοί είναι... ξένο σώμα στο εργατικό κίνημα.
Τα Εργατικά Κέντρα, οι Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα, οι Επιτροπές Αγώνα σε κάθε κλάδο, που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ κάνουμε ξεκάθαρο: Η μάχη ενάντια στη συνδικαλιστική μαφία θα συνεχιστεί, με μεγαλύτερη ένταση, μαζικότητα και αποφασιστικότητα έως ότου πεταχτούν έξω νόθοι και εργοδότες. Για να ανασάνουν οι εργάτες, να οργανώσουν τον αγώνα τους χωρίς τον μπαμπούλα των εργοδοτικών συνδικαλιστών και των διώξεων - απολύσεων που εξαπολύουν από κοινού με την εργοδοσία, κάθε φορά που τολμούν να υψώσουν το ανάστημά τους στα αφεντικά. Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους, δεν έχουν λόγο να φοβούνται, έχουν πολύ μεγαλύτερη δύναμη και από την εργοδοσία και από τα τσιράκια της. Ο μόνος δρόμος για να ξεμπλέξουν με τους εργατοπατέρες και να οδηγηθούν σε αγώνες και κατακτήσεις είναι να δυναμώσουν τα Συνδικάτα τους. Αυτό είναι που φοβούνται, κυβέρνηση, εργοδότες και τα τσιράκια τους στο εργατικό κίνημα.
Δεν έχουν πουθενά πλέον να κρυφτούν από τους εργάτες.
Ούτε σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, ούτε πίσω από μπράβους και ασφαλίτες. Ούτε πίσω από κανενός είδους διορισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου