ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Απάντησαν αποφασιστικά στην πρόταση της πλειοψηφίας του ΕΚ για διορισμό διοίκησης με αποκλεισμό των δυνάμεων του ΠΑΜΕ

Το παράρτημα της συνδικαλιστικής μαφίας στη Θεσσαλονίκη, η πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ομάδα Βασιλόπουλου/ΣΥΡΙΖΑ) στοιχισμένη πλήρως με τη γραμμή της ΓΣΕΕ, σε έκτακτη συνεδρίαση που συγκάλεσε την Τετάρτη 10 Απρίλη, αποφάσισε να καταθέσει αίτηση στο αρμόδιο Πρωτοδικείο Αθηνών με την οποία θα ζητά το διορισμό διοίκησης στη ΓΣΕΕ με αποκλεισμό των δυνάμεων της ΔΑΣ, δηλαδή του ΠΑΜΕ.
Υπέρ της πρότασης με φανατισμό ψήφισαν ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ομάδα Βασιλόπουλου/ΣΥΡΙΖΑ. Λευκό ψήφισε η «Ενότητα» (διάσπαση της ΔΑΚΕ), η οποία
υιοθέτησε τις προβοκάτσιες και τις συκοφαντίες της έκπτωτης ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, αλλά διαφώνησε με τη λογική των αποκλεισμών.
Πήραν απάντηση από τις ταξικές δυνάμεις που από νωρίς διαδήλωναν έξω από το ΕΚΘ, καθώς γνώριζαν τους σχεδιασμούς των ανθρώπων της εργοδοσίας στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Από τις 6 το απόγευμα πρόεδροι και μέλη ΔΣ ταξικών σωματείων, εκλεγμένοι σε μια σειρά σωματεία με τις ταξικές δυνάμεις, συγκεντρώθηκαν έξω από το ΕΚΘ και διαδήλωναν φωνάζοντας συνθήματα όπως «Συνέδριο θα γίνει και θα είναι εργατών, όχι των νόθων και των εργοδοτών»«Τσαραμπουλίδη, εργατοπατέρα, οι εργάτες θα είναι στο δρόμο κάθε μέρα».
Στις 7.15 μ.μ., λίγο πριν την έναρξη της διοίκησης του ΕΚΘ, η συνδικαλιστική μαφία προσπάθησε να στήσει άλλη μια προβοκάτσια διαδίδοντας ότι υπάρχει «ένταση στο ΕΚΘ».
Έστειλε δελτίο Τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης με το οποίο παραπληροφορούσε πως «αυτή τη στιγμή 150 άτομα, μέλη του ΠΑΜΕ βρίσκονται στο χώρο του ΕΚΘ, θέλοντας να εμποδίσουν τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου». Προσπάθησε να παρουσιάσει για άλλη μια φορά ως τραμπούκους τους εκλεγμένους συνδικαλιστές που διαδήλωναν έξω από το ΕΚΘ.
Στις 7.45 μ.μ., την ώρα που ήδη είχε ξεκινήσει η συνεδρίαση και ο πρόεδρος του ΕΚΘ Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης κατέθεσε την πρόταση για διορισμό διοίκησης με αποκλεισμό των δυνάμεων του ΠΑΜΕ και για έκφραση εμπιστοσύνης στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ να ηγηθεί της προσπάθειας διεξαγωγής του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, οι ταξικές δυνάμεις που ήταν συγκεντρωμένες έξω άρχισαν να προσέρχονται στο χώρο της συνεδρίασης, φωνάζοντας συνθήματα.
Ο επικεφαλής της ΔΑΣ στο ΕΚΘ, Λεωνίδας Στολτίδης, ξεκαθάρισε ότι οι ταξικές δυνάμεις θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη μέχρι τέλους, μέχρι σε αυτή τη φάση να πετάξουν έξω τους νόθους και τους εργοδότες από το συνδικαλιστικό κίνημα, για να ανασάνουν οι εργάτες, να οργανώσουν τον αγώνα τους χωρίς τον μπαμπούλα των εργοδοτικών συνδικαλιστών και των διώξεων - απολύσεων που εξαπολύουν από κοινού με την εργοδοσία, κάθε φορά που τολμούν να υψώσουν το ανάστημά τους στα αφεντικά.
Στη συνέχεια οι ταξικές δυνάμεις αποχώρησαν και η συνδικαλιστική μαφία ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση-ντροπή που θα καταγραφεί στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας του συνδικαλιστικού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου