--ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!!!..ΚΟΙΝΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ..!!!..Η ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ--ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ--ΛΑΣΤΙΧΟ ΩΡΑΡΙΑ-ΛΑΣΤΙΧΟ ΖΩΗ--ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ--ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΑΓ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ--ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης:Με το σύνθημα μπροστά οι δικές μας ανάγκες, γιορτάζουμε τα 20 χρόνια ζωής και δράσης του ΠΑΜΕ
Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης καλεί όλα τα μέλη του, τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου, τους εργαζόμενους στο εμπόριο, να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 20 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΜΕ, το Σάββατο, 20 Απρίλη, στις 18:30, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

       Σε μια περίοδο που οι εργατοπατέρες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ ξεφτιλίζουν με κάθε τρόπο την λέξη συνδικαλιστής, που θέλουν να νομιμοποιήσουν την παρουσία των εργοδοτών στα συνδικάτα μας, που κάνουν βόλτες σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα, για να στήσουν συνέδρια απέναντι στα προβλήματα των εργαζόμενων, η μόνη πραγματική δύναμη που στάθηκε σε κάθε εργατικό αγώνα, που έβαλε φρένο στις επιδιώξεις της εργοδοσίας και των κυβερνήσεών της, ήταν και παραμένει το ΠΑΜΕ.
       Παρά τις επιμέρους διαφωνίες, τους προβληματισμούς, όλο και περισσότερο πληθαίνει στα χείλη των εργαζόμενων η φράση « πάλι καλά που υπάρχει το ΠΑΜΕ».
    Αυτή είναι η πιο σπουδαία παρακαταθήκη για τα σωματεία, τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, που πριν 20 χρόνια αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, σαν αποκούμπι για όλους τους εργαζόμενους.
      Με το σύνθημα μπροστά οι δικές μας ανάγκες, γιορτάζουμε τα γενέθλια του ΠΑΜΕ, θέτουμε τις βάσεις για νέους αγώνες, κόντρα στην κυβέρνηση, τη μεγαλοεργοδοσία και τους λακέδες της μέσα στο εργατικό κίνημα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 20/4 , 18:30, ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου