-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-!!! ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 7.00ΜΜ !!!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ !! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 !! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !! Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ..!!! ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ---====-

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ

* ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
* ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι δύο σύλλογοι παίρνουμε την πρωτοβουλία και καλούμε σε σύσκεψη σωματεία εργαζομένων, συλλόγους μικρών και αυτοαπασχολούμενων, εργαζόμενους και εμπόρους, για τον συντονισμό της δράσης μας στο κλάδο του εμπορίου.

Θεωρούμε πως η συνέχιση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής και από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μέσα στα πλαίσια των αποφάσεων της Ε.Ε., μας οδηγεί αναγκαία στην διαμόρφωση της δικής μας συμμαχίας.
Μιας συμμαχίας που απέναντι της έχει αυτήν την πολιτική και αυτούς που εξυπηρετεί, τις μεγάλες εταιρείες που μονοπωλούν την αγορά και προχωράν σε μεγαλύτερη συγκέντρωση της σε λίγα χέρια εντείνοντας την εκμετάλλευση των εργαζομένων και οδηγώντας δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους, μικρούς και αυτοαπασχολούμενους στην ανεργία χωρίς καμία οικονομική στήριξη και ασφάλιση.
Σήμερα είναι αναγκαίος ο συντονισμός της δράσης μας με στόχο την ανάπτυξη ενός μαζικού ριζοσπαστικού κινήματος στο κλάδο του εμπορίου.

Η σύσκεψη θα γίνει τηνΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΡΤΗ 2016 ΣΤΙΣ 7μ.μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου