ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ

   Αγωνιστικά υποδέχονται αυτή την ώρα, τον πρωθυπουργό, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, οι εργαζόμενοι της πόλης, που βρίσκονται αντιμέτωποι με την επίθεση και τον εμπαιγμό κυβέρνησης - εργοδοσίας.
   Από τις 11 το πρωί, παρά την βροχή, πραγματοποιείται μαζική συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, από τους απλήρωτους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ» (πρώην Αρβανιτίδη), τους συμβασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα των δήμων, των εργολαβικών εργαζομένων στα νοσοκομεία και συνταξιουχικών σωματείων.
   Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, έχοντας σχηματίσει φραγμό με άνδρες ΥΜΕΤ, ΜΑΤ και με αστυνομικές κλούβες στην είσοδο του ΥΜΑΘ.
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι φωνάζουν συνθήματα κατά της αντιλαϊκής πολιτικής, εκφράζοντας την αποφασιστικότητά τους για κλιμάκωση του αγώνα τους για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των εργασιακών τους δικαιωμάτων.
   Απαιτούν να εφαρμοστεί το ΠΔ 178/2002 που προβλέπει τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των παλιών εργαζομένων σε περίπτωση μεταβίβασης επιχειρήσεων, εγκαταστάσεων ή τμημάτων εγκαταστάσεων ή επιχειρήσεων.
   Ταυτόχρονα στέλνουν μήνυμα ανυποχώρητου αγώνα στις αλυσίδες Σ/Μ που επιχειρούν να ανοίξουν καταστήματα με τον ίδιο τρόπο προσπαθώντας να αποφύγουν την υποχρέωση να προσλάβουν τους εργαζόμενους που δούλευαν στα καταστήματα.
 Οι εργαζόμενοι της «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ» προγραμματίζουν συγκέντρωση τη Δευτέρα 13/3 στις 6 μ.μ., έξω από το πρώην κατάστημα της «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ» που βρίσκεται στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης και από την περασμένη Δευτέρα λειτουργεί ως κατάστημα της επιχείρησης «Discount Markt».


Αστυνομικός φραγμός στο ΥΜΑΘ

Αστυνομική επίθεση σε βάρος διαδηλωτών στη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου