ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ.


   Επιτροπή αγώνα ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ.        
Συνάδελφοι Οι εργαζόμενοι του σ/μ Καρυπίδη του ΑΛΜΥΡΟΥ αλλά και οι συνάδελφοι τους σε όλη την Ελλάδα συσπειρωμένοι στο Πανελλαδικό τους σωματείο δίνουν έναν πολύμηνο ηρωικό αγώνα για τα δεδουλευμένα τους καθώς και για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους με όλα τα δικαιώματα τους.
   Το τελευταίο διάστημα παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι εις βάρος τους από τον Καρυπίδη και γνωστών αλυσίδων σούπερ μάρκετ πανελλαδικά αλλά και τοπικά έτσι ώστε να πάρουν μαγαζιά αλλά χωρίς τούς εργαζόμενους με την ανοχή της κυβέρνησης.
   Είναι πρόκληση στους συναδέλφους μας της Καρυπίδης να μην βγαίνει η Εγκύκλιος που απαιτεί το σωματείο και αφορά το Π.Δ 178/2002 για την προστασία των εργαζομένων σε περίπτωση μεταβίβασης της επιχείρησης.
    Είναι πρόκληση η αδιαφορία του κράτους και των υπηρεσιών του απέναντι στα προβλήματα των συναδέλφων μας, που λόγω και της απληρωσιάς έχουν συσσωρευτή και διογκώνονται.
   Οι εργαζόμενοι συσπειρωμένοι στο σωματείο τους έχουν καταφέρει να βάλουν εμπόδια στα σχέδια της εργοδοσίας.
Η προσπάθεια από την εργοδοσία με τις πλάτες της κυβέρνησης για να τους διάσπαση και να τους αποπροσανατολίσει δεν θα περάσει.
Ακόμη και το επίδομα των 1000Ε το κέρδισαν με τον αγώνα τους.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση την εφαρμογή του νόμου. 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους την Παρασκευή στη συγκέντρωση των συναδέλφων μας έξω από το σ/μ Καρυπίδη διπλά στο ΚΤΕΛ στης 11 το πρωί για να εκφράσουμε την ταξική μας αλληλεγγύη.                                                        

 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου