--ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ===> ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ--ΟΧΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ--ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ-----ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ---ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ--ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ---ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ--ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ----ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ--ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ---ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ--ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ-----ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΠ. ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης καταδικάζει την αναστολή λειτουργίας της Επιτροπής Ειρήνης Τουρκίας (BARIS DERNEGI) και άλλων κοινωνικών οργανώσεων, από τις τουρκικές αρχές.
   Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην Επιτροπή Ειρήνης της Τουρκίας και  στον τουρκικό λαό που, όπως και ο ελληνικός λαός, υποφέρει κάτω από τους ανταγωνισμούς και τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης. Οι διωγμοί αυτοί δεν γίνονται σε τυχαία χρονική στιγμή. Γίνονται την ώρα που μυρίζει μπαρούτι η γύρω περιοχή της Μέσης Ανατολής, την ώρα που αμφισβητείται η Συνθήκη της Λοζάνης  και αυξάνεται και η παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή.

   Απαιτούμε άμεση ανάκληση αυτής  της απόφασης. Αν ψάχνουν να βρούνε τρομοκράτες στην Τουρκία, ας ψάξουν την κυβέρνηση και τα συμφέροντα που εκφράζει.

   Οι λαοί αδελφωμένοι δεν θα επιτρέψουν ούτε την τρομοκρατία, ούτε την καταστολή των λαϊκών αγώνων. Θα δυναμώσουμε τον ταξικό αγώνα, τον αγώνα ενάντια στους πολέμους, την εκμετάλλευση, τον αυταρχισμό και τη φτώχεια. 
                                                                                                       ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου