Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ S/M «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ»


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ «ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ»
Αποφάσισαν τη συνέχιση του αγώνα για τα δεδουλευμένα και την δουλειά τους
    Δεν εκβιαζόμαστε, δεν υποχωρούμε», είναι το αγωνιστικό μήνυμα που έστειλαν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Αφοί Καρυπίδη», πρώην «Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε.», στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της μαζικής γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 25 Νοέμβρη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην επιχείρηση «Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε.».
    Αποφάσισαν τη συνέχιση του αγώνα για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και της διασφάλισης όλων των θέσεων εργασίας, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στην επιχείρηση «Αφοί Καρυπίδη» πρώην «Αρβανιτίδη», θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 28 Νοέμβρη στις 11 π.μ. στον 7ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με θέμα, τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και δράσεις του σωματείου μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην επιχείρηση.
    Υπενθυμίζεται ότι οι 1.400 εργαζόμενοι της εταιρείας είναι απλήρωτοι επί 8-9 μήνες, ενώ παλεύουν για να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας.
   Παράλληλα, στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης κάλεσαν τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς, όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν πιο αποφασιστικά τον αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου