ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ--ΣΣΕ--ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ --!!!ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ --ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ----ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ- ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ--ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ---ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ----ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ--ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ--ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ -- ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ !-====-

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Αλληλεγγύη στην Επιτροπή Ειρήνης Τουρκίας


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης καταδικάζει την αναστολή λειτουργίας της Επιτροπής Ειρήνης Τουρκίας (BARIS DERNEGI) και άλλων κοινωνικών οργανώσεων, από τις τουρκικές αρχές.


   Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην Επιτροπή Ειρήνης της Τουρκίας και  στον τουρκικό λαό που, όπως και ο ελληνικός λαός, υποφέρει κάτω από τους ανταγωνισμούς και τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης. Οι διωγμοί αυτοί δεν γίνονται σε τυχαία χρονική στιγμή. Γίνονται την ώρα που μυρίζει μπαρούτι η γύρω περιοχή της Μέσης Ανατολής, την ώρα που αμφισβητείται η Συνθήκη της Λοζάνης  και αυξάνεται και η παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή.

   Απαιτούμε άμεση ανάκληση αυτής  της απόφασης. Αν ψάχνουν να βρούνε τρομοκράτες στην Τουρκία, ας ψάξουν την κυβέρνηση και τα συμφέροντα που εκφράζει.

   Οι λαοί αδελφωμένοι δεν θα επιτρέψουν ούτε την τρομοκρατία, ούτε την καταστολή των λαϊκών αγώνων. Θα δυναμώσουμε τον ταξικό αγώνα, τον αγώνα ενάντια στους πολέμους, την εκμετάλλευση, τον αυταρχισμό και τη φτώχεια. 
                                                                                                       ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου