--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!.Ο επιχειρηματικός λαβύρινθος του ... εργοδότη - «συνδικαλιστή» της ΓΣΕΕ και της ΟΙΥΕ

Νέες πτυχές της... πολυσχιδούς επιχειρηματικής δραστηριότητας του γνωστού εργοδότη - «συνδικαλιστή», Δ. Καραγεωργόπουλου, στελέχους της ΠΑΣΚΕ, υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ και προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ), έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια, επιβεβαιώνοντας όλο και πιο καθαρά την εντεινόμενη απευθείας σύμφυση εργατοπατέρων - εργοδοσίας.
Υπενθυμίζεται ότι εδώ και σχεδόν 9 μήνες, πλήθος συνδικαλιστικών οργανώσεων, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και σωματεία από όλη τη χώρα απαιτούν την αποπομπή του Δ. Καραγεωργόπουλου από όσες συνδικαλιστικές οργανώσεις συμμετέχει, καταγγέλλοντας το γεγονός ότι ο εν λόγω «συνδικαλιστής» είναι ταυτόχρονα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας, με την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΪΜΙΝΓΚ ΑΕ».
Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο «Ριζοσπάστης», σύμφωνα με επίσημα έγγραφα επιμελητηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο, επιβεβαιώνουν ότι η εμπλοκή του στελέχους της ΠΑΣΚΕ, προέδρου της ΟΙΥΕ σε επιχειρήσεις, ανώνυμες εταιρείες και όχι μόνο, σε πάρε - δώσε εταιρικών μεριδίων και εξαγορών, κορυφώθηκε όλο το 2018, γεγονός που φυσικά δεν αναιρείται από την εμφανιζόμενη αποχώρησή του από την «Πήγασος Φορτούνα Γκέιμινγκ» μόλις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2019.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου