--!!! ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ !!!--Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ---ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!--ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ---- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ --ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.--ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ--ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ--ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!--ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ---ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!!-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ---ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ========-

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Θέλουμε να γίνει Συνέδριο στο οποίο θα συμμετέχουν εργαζόμενοι και όχι εργοδότες (VIDEO)

Το γεγονός ότι το Συνέδριο της ΓΣΕΕ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη με αποκλειστική ευθύνη όλων των υπόλοιπων παρατάξεων οι οποίες προσπαθούν να κάνουν ένα Συνέδριο με τη συμμετοχή νόθων αντιπροσώπων καταγγέλλει σε δήλωσή της η Γιώτα Ταβουλάρη αντιπρόσωπος της ΔΑΣ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο.
«Ως ΔΑΣ δηλώνουμε ότι θέλουμε να γίνει Συνέδριο στο οποίο θα συμμετέχουν
με τις διαδικασίες που προβλέπονται αντιπρόσωποι που είναι εκλεγμένοι με διαδικασίες σωστές, μέσα από το Σωματείο τους» υπογράμμισε, τονίζοντας πως «δεν θα επιτρέψουμε να γίνει Συνέδριο που θα επικρατεί η νοθεία, που θα ψηφίζουν εργοδότες ως εκπρόσωποι εργαζομένων».
Ολόκληρη η δήλωση της Γ. Ταβουλάρη έχει ως εξής:
«Από το πρωί είμαστε εδώ, έπρεπε να είχαν ξεκινήσει οι εργασίες του Συνεδρίου. Όμως μέχρι αυτή την ώρα το Συνέδριο δεν έχει ξεκινήσει και για αυτό την αποκλειστική ευθύνη φέρουν όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις επειδή ακριβώς προσπαθούν να κάνουν ένα Συνέδριο στο οποίο θα συμμετέχουν αντιπρόσωποι που έχουν εκλεγεί μέσα από νόθες και αλλοιωμένες διαδικασίες.
Εμείς από την πρώτη στιγμή έχουμε επισημάνει τα ζητήματα αυτά και έχουμε κάνει προσπάθεια να γίνει συνέδριο στο οποίο θα συμμετέχουν αντιπρόσωποι εκλεγμένοι μέσα από πραγματικές συλλογικές διαδικασίες των εργαζομένων.
Όλες αυτές τις μέρες πριν από τη σημερινή κυκλοφορούν κάρτες σαν φέιγ βολάν. Τυπώνονται διπλές και τριπλές κάρτες. Έχουν κάρτα όλοι χωρίς να γνωρίζουμε ποιοι είναι και αυτή τη διαδικασία προσπαθούν να επιβάλουν μέχρι τώρα όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις.
Ως ΔΑΣ δηλώνουμε ότι θέλουμε να γίνει Συνέδριο. Οι προσπάθειές μας είναι σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά να γίνει ένα Συνέδριο που θα συμμετέχουν, με τις διαδικασίες που προβλέπονται και τις καταστατικές, οι αντιπρόσωποι που είναι εκλεγμένοι με διαδικασίες σωστές μέσα από τα σωματεία τους.
Σε κάθε περίπτωση με αυτούς πρέπει να ξεκινήσει το Συνέδριο και να αποφανθεί ή όχι για τη νομιμοποίηση των υπόλοιπων αντιπροσώπων.
Αυτή την προσπάθεια κάνουμε. Δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να γίνει Συνέδριο όπου θα επικρατεί η νοθεία, όπου θα ψηφίζουν εργοδότες ως εκπρόσωποι εργαζομένων, όπου θα υπάρχουν όλες αυτές οι διαδικασίες που αλλοιώνουν και αλλοτριώνουν το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου